Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenJammer dat er niet punten gespaard kunnen worden, voor eventueel korting. Of zoiets van : bij besteding va €50,- een gratis TB of een geocach verrassing.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Er is een spaarsysteem aanwezig op onze website. Dit gaat automatisch als u een bestelling geplaatst heeft. Het aantal gespaarde punten kunt u in uw account zien. Daarnaast is er een gratis product wat u uit kunt kiezen bij een bestelling vanaf € 35,- (zie daarvoor Info -> Speciale acties). Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Snelle levering. betrouwbare partner. Meerdere mogelijkheden van betalen en versturen. Keurig.
VerbeterpuntenGaarne meer soorten caches verkopen. En duidelijk maken of en waarom er geen logrollen bij zijn. Moest vorige keer twee keer bestellen vanwege ontbrekende logrollen. Doe ze er altijd bij en als de klant ze niet wil, dient hij een vinkje weg te halen. Meer omzet voor jullie en de klant heeft duidelijkheid. Wil namelijk graag compleet kopen .
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Dank u voor de suggesties. We zullen hier zeker naar kijken. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Supersnelle levering!!!
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenMogelijkheid om digitaal een bestelling te bewerken/herstellen/uitbreiden.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Het is mogelijk om uw bestelling uit te breiden/aan te passen. Dat is echter alleen mogelijk via email/telefoon en indien uw bestelling nog niet verzonden is. Neem de volgende keer dus even contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Nvt
Pluspunten
mooie site, leuke items
Pluspunten
Snel. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenDeze site werkt slecht op de telefoon. Kan geen goede beoordeling geven
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh.We hebben inderdaad meer berichten doorgekregen over problemen met de Kiyoh website op mobiele apparaten.We zijn in overleg met Kiyoh over een oplossing.Met vriendelijke groeten,Willem-Jan VerberneGeocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Razendsnelle reactie op per e-mail gestelde vragen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en goede service
Pluspunten
Snelle levering. Goed werkende site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, degelijk verpakt