Pluspunten
Snelle levertijd Betalen vooraf met Ideal
Email van mij geen antwoord op gekomen dus nog eens moeten mailen. Vergeten denk ik dan
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Helaas heeft het antwoord op uw email iets langer geduurd dan normaal om een en ander uitgezocht moest worden. Jammer dat u daardoor een 2e email heeft moeten sturen. Het is echter wel allemaal afgehandeld en ik op dat u tevreden bent met de pin. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-outdoor.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenTot hier alles ok, maar de bestelling is nog in reservatie en zal normaal gezien pas in mei geleverd worden, dus kan ik nog niet veel zeggen hé...
Pluspunten
ben over alles heel erg tevreden. hele goede service ook!
Pluspunten
Groot assortiment, zeer klantvriendelijk en goede service!
Pluspunten
goed aanbod. prima service
Verbeterpuntensommige artikelen zijn wel eens een tikkie prijzig
Pluspunten
Alles netjes ingepakt en snel geleverd. Verzendkosten zijn acceptabel.
geen
Pluspunten
Prima op tijd bezorgd!
Pluspunten
Snel goed en simpel
VerbeterpuntenEen vraag kunnen jullie ook magneten leveren die er uit zien als een sleutel?