Pluspunten
Sneller dat toegezegd geleverd, mooie producten en eenvoudig toegankelijke webshop. Ik wordt hier erg blij van!
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Ja,wat moet ik hier op antwoorden? Helemaal top dus! Ik hoop een keer jullie zaak te kunnen bezoeken, en niet enkel voor de koffie....
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Gewoon goed in alles
VerbeterpuntenAltijd verzendkosten
Pluspunten
verzenden van kleine dingen gaat per brievenbuspost is goedkoop betaalt dus niet telkens 6.75
Pluspunten
Super snelle levering. Altijd een goed product.
VerbeterpuntenNiets aan veranderen. Het is TOP!!!
Pluspunten
Het kompas welke wij besteld hadden had een aantal losse onderdelen wat niet hoorde. Ik heb direct gebeld en men heeft direct excuses aangeboden en dezelfde dag nog een nieuwe gestuurd.Ze gaven aan dat wij het kompas welke wij al hadden ontvangen konden lijmen met secondelijm zodat wij het direct konden gebruiken. deze mochten wij ook houden. Prima oplossing en super goede service. Bedankt. Gerlien de Bree
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Lekker snel!
Pluspunten
Snelle levering, leuke artikelen!!!!
Pluspunten
Goede website ,duidelijk met winkelmandje en betaling
Pluspunten
De levering werd correct geleverd. Voorafgaand kreeg ik ook een mail van de leverdatum, zodat ik wist wanneer ik thuis moest zijn. Top