Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenWebsite is wat rommelig
Pluspunten
Supersnelle levering, leuke vernieuwende producten, goed verpakt!
VerbeterpuntenGeen! Super!
Pluspunten
Snel geleverd en goed ingepakt zodat er niks met de inhoud kan gebeuren
VerbeterpuntenDe kosten voor opsturen. Klein pakketjes voor bijna 5 euro.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh.<br /> Helaas is het niet mogelijk het door uw gekochte product als envelop zending te versturen, waardoor we genoodzaakt zijn, dit als pakket te versturen. Dit is zo ook terug te vinden in onze voorwaarden.<br /> Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.<br /> Met vriendelijke groeten,<br /> Willem-Jan Verberne<br /> Geocachingshop.nl
Pluspunten
Leuk assortiment
Verbeterpuntenwebshop uiterlijk en zoekfuncties kunnen beter
Pluspunten
sehr schnell, sehr gute Verpackung
Verbeterpuntender Pocket Decoder Wulfenite war ziemlich teuer und trotzdem funktioniert das Scharnier nicht optimal. Der Deckel ist schief wenn er offen ist!
Pluspunten
Zoals gewoonlijk een zeer betrouwbare partner voor mijn Geocaching aankopen. Ik ben ze wel eens minder tegen gekomen. Vandaar wederom dikke 8'en
Pluspunten
Snel afgeleverd en goede kwaliteit. Dikke prima!
Pluspunten
goede overzichtelijke site en prima service!
Pluspunten
Snel
Pluspunten
snelle levering conform afspraak, probleem met de lege batterijen snel en kosteloos opgelost.
VerbeterpuntenJammer dat de batterijen leeg waren bij aankomst, maar dat is naderhand netjes opgelost door batterijen na te sturen. Voortaan graag voor het versturen dus even checken of de batterijen nog vol zijn.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen vandaag een setje nieuwe batterijen naar u opsturen. Ik hoop dat het hiermee opgelost is. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Snelle en correcte afdoening van vragen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Bis zum heutigen Tag bin ich voll zufrieden und habe keinen Grund zur Klage. Macht weiter so.
Pluspunten
Goed op de hoogte houden over het verzenden. Duidelijk in kosten en verzendkosten. Makkelijk te doorlopen site.
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat je een account moet aanmaken om te bestellen, overal waar je 1 keer wat besteld moet je een account hebben.