Pluspunten
Snelle levering Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenEen van de geocoins is tijdens het transport wat verbogen. Het ringetje waar het kettinkje doorheen gaat is bij sommige coins wel erg fragiel.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. We zullen kijken hoe we het transport kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Snelle levering, goeie en kwalitatieve producten!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
groot arsortiement. Goede prijsen, en snelle surves.
Verbeterpunteneen nauwkurigere meter die aangeeft hoeveel er noch op vooraadt zijn van een prukt
Hartelijk dank voor uw review. De voorraad indicator op onze website geeft per product aan of er voldoende op voorraad is, of dat deze bijna uitverkocht is. Indien uitverkocht is soms een product nog wel zichtbaar, maar niet te bestellen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
no problems during order process
Verbeterpuntenshipped wednesday, arrived monday - expected delivery earlier. But maybe it's not possible?
Many thanks for your review at Kiyoh. We are depending on the shipping company who is handeling our shipments. Bigger shipments are sent with express courier and is possibly next day available. Regular mail mostly takes 2-3 working days. Kind regards, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
de kleur is goed silver is altijd goed de kwaliteit is gewoon goed onverwoest baar