Pluspunten
zie mijn oordeel
Pluspunten
Snel, duidelijk en makkelijk
VerbeterpuntenVoor Premium member eventueel nog sneller de code doorsturen zodat je gelijk aan de slag kan
Hartelijk dank voor uw review. We hebben eerder contact gehad met uw gehad over uw levering. Bestellingen naar Belgie met reguliere post worden helaas niet de volgende dag geleverd. Daar staan een aantal dagen voor. Indien er grote haast is voor een levering, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en kan er gekozen worden voor express zendingen. De kosten daarvoor zijn echter aanzienlijk hoger dan wat u op dit moment betaald heeft. Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl
Pluspunten
Mooie coins, leuk dat er een inscriptie in kon. Prima communicatie en heel snel verzonden.
Pluspunten
Alles bestens! Bestimmt wieder! :o)
Verbeterpunten----
Pluspunten
helemaal goed!
Pluspunten
dat het in een goed voor maat doos wordt verstuurd! soms krijg je van die dozen dat alles er in verzuipt!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden . Heel goed contact . Snelle levering .
Pluspunten
Pluspunten
Erg prettig dat je spullen op kunt halen, al erg snel na het bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, volledigheid
VerbeterpuntenGeen korting op verzendkosten bij grotere bestelling. Informatie op de website kan beter mbt welk logboek/logsheet in welke cachecontainer past.
Hartelijk dank voor uw review bij Kiyoh. Wat betreft uw opmerking over de verzending: deze is binnen Nederland gratis bij bestellingen boven € 120,- We zullen kijken hoe we de informatie over de logsheets, logrolletjes en logboekjes kunnen verbeteren. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
zeer snelle levertijd! petje af!