Pluspunten
Snel en netjes
Pluspunten
Zeer snelle levering Goed verpakt Prima artikel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Alles goed verpakt.
Pluspunten
Snelle en goede levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle afhandeling, correct!
Verbeterpuntencode TB
Hartelijk dank voor uw mooie review bij Kiyoh. Kunt u aangeven wat uw probleem met de code TB is, dan kunnen we kijken hoe we dit kunnen verbeteren. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenSoms missen er productdetails zoals bij de telescoop magneet. De diameter van de magneet staat er niet bij. Is er een nano container in een pvc pijpje gestopt, dan is deze waarschijnlijk te groot.
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. We zullen proberen deze informatie zoveel mogelijk toe te voegen. Hm... een nano in een pvc pijpje. Da's gemeen ;-) met vriendelijke groeten,<br /> <br /> Willem-Jan Verberne<br /> Geocachingshop.nl
Pluspunten
EXCELLENT SERVICE, AND THIS LAST ORDER WAS DELIVERED VERY FAST
Pluspunten
Altijd snelle levering. Ik heb één keer iets retour gestuurd omdat het product tegenviel. Dit is ook zeer snel afgewikkeld. Gewoon prima bedrijf.
Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Verbeterpuntenaltijd die verzendkosten en je moet aardig wat bestellen voordat de kosten vervallen !
Hartelijk dank voor uw mooie review bij Kiyoh.<br /> Wij hebben ervoor gekozen de verzending niet in de productprijs te verwerken, zodat je bij aankoop van meerdere producten niet teveel betaald.<br /> met vriendelijke groeten,<br /> <br /> Willem-Jan Verberne<br /> Geocachingshop.nl
Pluspunten
Supersnelle levering, echt top. Prijzen zijn ook goed en geen problemen ondervonden.