Pluspunten
VerbeterpuntenIk word gek van al die bedelmailtjes + herinneringen of ik alstje alstje alstjeblieft deze ***** review wil invullen!
Alsnog hartelijk dank voor uw review. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl en Geodox-outdoor.nl
Werken met pakjesdienst? Voor 16u bestellen 's anderdaags geleverd?
Hartelijk dank voor uw review. Wij werken ook met pakketzendingen. Grotere bestellingen (of producten met een speciale omvang of specificatie) worden met pakketdienst verstuurd. Normaal gesproken worden deze dan ook de volgende dag afgeleverd. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop
Pluspunten
Zoals altijd een snelle levering van de bestelde producten.
Pluspunten
Ik heb nu meerdere keren besteld bij Geocachingshop.nl. elke keer gaat het geweldig. De chat is een uitkomst voor snelle vragen. Leveringen accuraat en volgens afspraak. Erg tevreden
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Om 15.53 mijn bestelling geplaatst en toch de volgende dag al in huis! Echt top!
Pluspunten
Alles verliep prima, bestellen, betalen, order confirmation en levering.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levertijd.
VerbeterpuntenDrempel voor gratis verzenden lager maken ipv 120 euro.
Pluspunten
Levering binnen 24 uur ! Lage bezorgkosten.
Pluspunten
Zeer snel !!
Pluspunten
Snel antwoordt als je een vraag hebt. Positief hoe netjes het ingepakt wordt. Verschrikkelijk leuke site en veel materialen, ook om te verzamelen.
VerbeterpuntenMisschien wat aan de porto kosten, als de porto kosten lager zouden zijn, zou ik sneller een geocoin bv bestellen.
Hartelijk dank voor uw feedback. De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht en omvang. Een enkele geocoin (tot 100 gram) kost meestal € 2,- om te versturen. In uw geval bestond uw bestelling echter uit producten die niet per envelop verstuurd kunnen worden waardoor een vergoeding gerekend wordt voor een pakketverzending. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl