zéér snelle levering en alles picobello in orde

Zeer goede en overzichtelijke website Makkelijke bestelling. Zéér snelle levering Perfecte afhandeling Eén woord: TOP

Ik moest lachen

De bestelling was verkeerd geprint, op een gewone sticker in plaats van een statische. Mooi dat ik die foute print er gratis bij kreeg. Oh ja....en supersnel geleverd

Mijn bestelling werd goed en snel geleverd.

Prijs/kwaliteit sterk & razendsnelle levering!

De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit & de levering ging super snél! Aanrader!

Positief

Besteld. Snel verzonden. Heb zelf een fout gemaakt, gebeld en direct geholpen om mijn fout op te lossen. Vriendelijke mensen.

Product zoals omschreven en snel geleverd.

Snel en correct

Bestelling werd snel geleverd en naar volle tevredenheid

Snelle Levering

De artikelen waren sneller binnen dan de levertijd. Communicatie was ook snel en duidelijk. Ik ga zeker vaker zaken doen met Geocachingshop.nl/Geodox.

Een paar logboekjes besteld voor de door mij beheerde geocaches. Deze werden - evenals vorige keren - snel geleverd.

Zeer snelle levering

Pakje na enkele dagen ontvangen

Prima gegaan, doen wat ze beloven!

Duidelijk goed en snel

Duidelijke omschrijving van de producten Goede afhandel8ng En snelle levering En veel aanbod Ik bestel steeds vaker

prima service

Zoals t hoort, bestellen betalen en leveren binnen paar dagen.

Perfecte vlotte service!

Heel tevreden!

Alles werd snel en correct geleverd. Aanrader!

Ik heb een ronde stempel met datum besteld. Werkt prima. Maar bij het geocachen gisteren waren allemaal heel kleine logboekjes. Daar kon ik de stempel niet gebruiken. Misschien toch nog een rechthoekige stempel (alleen naam en datum) in het assortiment opnemen.

Goed en snel geleverd

Kwaliteit goed en snel geleverd

Netjes alles geleverd!

Prima bestelproces en levering. De levering kan wat sneller maar dat is eerder een luxeprobleem dan nodig is.

Zoals het hoort te zijn

Zeer positief.

Goed en makkelijk

Enige nadeel is dat de cijfertjes zo danig klein zijn, dat het,voor mij, moeilijk is om de juiste datum in krijgen. (Geen handleiding om het gemakkelijk te doen)

Alles zeer snel aangekomen, zelfs mijn persoonlijke stempel. Kan gewoon niet beter.

Snel besteld, snel geleverd

Ik bestel regelmatig.

Zeer vlotte levering!

Zeer te vreden over de levertijd en netjes verpakt! Auto netjes gepoetst en sticker erop gekleefd! Zeer blij!

1 Helsestraat

Nuenen 5674BA