Snelle levering goede producten

We bestelden een grijptool met magneet. Deze werd snel geleverd. Ook werden we goed op de hoogte gesteld van het proces

Mooie , duidelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering.

Mijn bestelling kwam eerder dan aangegeven stond. Fijn!

Topbedrijf

Leuke website met produkten. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Sneller dan ze aangaven. Dus TOP.

Supersnel en keurige verzending!

Alles is makkelijk te vinden en vlot te betalen

Goed verzorgd en snelle levering.

Geocaching is een prima organisatie. Dat geldt voor de shop, maar zeker ook voor de Geocaching organisatie (website) Overzichtelijk duidelijk en tot in details informatief. Ons team wordt steeds fanatieker. Bedankt

Goede levering

Mijn bestelling zag er goed uit en snel geleverd.

Komt na wat ze beloven

Goed bestelde komt optijd binnen

Groot assortiment met een uitmuntende service

Groot assortiment aan geocache producten. Goede prijzen en een meer dan uitstekende service!

Vindt het prijs qualiteit heel goed en een heel snelle en correcte levering.

stempel besteld, perfect

Snelle service ook bij het bestellen van een nieuwe stempel netjes een mail gehad dat de bestelde kleur behuizing niet op voorraad was , alternatieve gekregen via de mail na een reactie van mij was hij de volgende dag al binnen op naar de volgende bestelling

Snel en correct geregeld

De producten snel en correct geleverd. Prima verpakt verstuurd

alles perfect gelopen, supper snelle levering

alles OK

Als vanouds...

Bestellingen verlopen eigenlijk altijd soepel... geocoin weer netjes ontvangen.

Netjes, snel, correct, niks op aan te merken.

De eerste ervaring met deze shop. Mijn bestelling en levering verliep geheel zoals je het mag verwachten.

Ik had een aantal tb's besteld en die lagen de volgende dag al op de mat.

Goede snelle levering

Goede snelle levering, goed telefonisch bereikbaar voor vragen Om ruil mogelijkheid is prima.

Ik zeg niks maar aan doen.

Al meerdere spullen besteld geen bijzonderheden de info die bij het product staat is hetzelfde als wat je krijgt.. snel en nettjes verpakt. Ik zou zeggen niks meer aan doen ga zo door!!!

Geweldige snelle levering zoals gewoonlijk

een snelle verwerking

Het was snel bij mij aan de deur, helaas niet thuis maar dan zegt DPD van kom het zelf maar ophalen op ons depot Westfields in Oirschot. Dus niet echt in de buurt. Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Zoals het moet zijn!

Zoals het moet zijn

zeer goede service

goede service en snelle levering. product zoals op de fotos

Als verwacht

Als verwacht werden de items in ca 5 dagen geleverd Dit zou mischien nog iets sneller kunnen De items waren heel perfect in een stevig plat doosje verpakt dat door de brieven bus past. En niet overdreven groot zoals je soms ziet met veel vulmateriaal

Helsestraat 1

5674BA Nuenen