Geocaching is een zoektocht, dit niet duidelijk en snel.

Snelle levering van mijn bestelde boek over geocaching, Top.

Duurt te lang voor bestelling afgestuurd word

Stempel zou 3 dagen duren maar eerder 8 dagen. Kunnen jullie dan ook beter vermelden op de website. Voor de rest geen klagen. Maar nogmaals als het langer duurt stuur dan een berichtje of zet dit erbij op de website

De bestelling werd snel en volledig geleverd. In de webshop was alleen niet helemaal duidelijk wat de afmetingen van het logboekje in het "Cache container Logboek-Sticker-Potlood" pakket was, anders 5 sterren.

prima, als altijd!

Internetshopping zoals het hoort

- duidelijke website - voldoende keuze - correcte afhandeling - correcte prijzen - correcte & snelle levering

Had enkele items gekocht via de onlineshop, onder deze items waren ook gepersonaliseerde items. Voor deze gepersonaliseerde items had ik een foto meegestuurd maar deze kon niet worden gegraveerd, ik kreeg dan een vriendelijke mail met de vraag om een andere foto op te sturen. Zeer klantvriendelijk.

Snel geleverd, goede prijs.

Snel en netjes geleverd. Prijzen niet te gek.

Erg goede service!

DPD had een zending met Cache containers en log briefjes verprutst en na mijn e-mail heeft Geocachingshop meteen een nieuwe zending verstuurd die ik na 2 dagen binnen kreeg. Toen een week later de zending via DPD binnen kreeg mocht ik die ook houden!

Goed geregeld

Snel besteld en snel ontvangen

Alles verliep naar wens

Alles verliep naar wens

Super snel. Binnen 24 uur bezorgd.

Snel en compleet

Alles wat ik nodig had was op voorraad. Ook de artikelen ( stempeltje) zou meerdere dagen duren. Echter niets was minder waar. Na 1 dag al een track en trace met de complete bestelling. Blij mee!!

Supersnelle en goede complete levering

De website was duidelijk de bestellingsite ook. Makkelijk om de juiste producten te kiezen En heel goed geleverd

Snelle verzorgde levering!

SUPER

Om 17 's avonds besteld, en 's anderendaags geleverd om 11.50u ! BEDANKT !

Heel snel geleverd ondanks er 1artikel normaal 4dagen zou zijn

Alles ok

Geen opmerkingen na de aankoop van mijn TB autosticker. Alles werd netjes bezorgd Misschien toch een negatief punt: Hij is nog altijd niet gediscoverd ;)

Correcte levering op afgesproken datum

De bestelling is correct geleverd. Goed verpakt. Vervoerder heeft optijd afgeleverd.

Vlotte levering en topservice

Bestelling snel geleverd en onmiddellijk antwoord op nog een vraag die ik had.

Keurige en snelle levering

Een aantal artikelen besteld, en supersnel geleverd gekregen!

Prima spullen en zeer snel geleverd

Spulletjes zijn snel en goed geleverd. Spullen zelf voldoen aan de verwachting

Snelle goede service

Alles goed en snel ontvangen, de producten zijn zoals ze waren omschreven.

Het pakket zat netjes in een doos en de bestelling was zoals verwacht! Snelle levering

Altijd snel en dik in orde

Wat ik ook bestel, de goederen worden altijd correct en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Helsestraat 1

5674BA Nuenen