Supersnel bezorgd

Snelle en nette levering

Verrast door de snelle en nette levering van mijn bestelling ! Mijn complimenten !

Veel keuze en snelle verzending.

Ik heb weer een doos met cachecontainers, petlings en logboekjes besteld. Twee dagen later had ik het in huis. Alles weer prima verzorgd

Snelle levering!

Ene dag besteld, volgende dag al in huis. Leuke sticker en een speldje.

Gemak voor het plaatsen van de bestelling, correcte en snelle levering.

Top en snel

Heel mooi!

Snelle service en krijgt wat je ziet

Door vriendin aangestoken met cache virus en gelijk wat tools aangeschaft... snelle levering en alles wat je nodig hebt zat er in.... gelijk andere vrienden juie aangeschreven en die hebben inmiddels ook besteld

Gewoon goed

Snelle uitvoering van mijn order en degelijk verpakt.

Immer alles prima!

Die bestellte Ware ist auch im internationalen Postverkehr immer in wenigen Tagen da. Bisher habe ich immer nur positive Erfahrungen gemacht.

Je krijgt wat je besteld

Prima binnnen een dag bezorgd, geen gedoe, zelfs de stempel zat erbij, voor de echte geochaching-fan. Hier gaan we meer bestellen! Dank

Leuke en nette webshop

De nummer één winkel voor de geocacher. Altijd hebben ze leuke spullen en zeker niet te duur. Communicatie is altijd heel vriendelijk en correct. Ze hebben daar hart voor de zaak en klant vriendelijk.

Overzichtelijke webshop met een snelle levering...

Ik had een bestelling gedaan en deze is precies geleverd op het moment dat ze me via de mail gemeld hadden. Dat is fijn.

zeer snel en correct geleverd!

blij met mijn originele sinterklaaskadootjes!

Zeer snel levering

Zeer snelle levering van de stempel en wel naar België ..op 2 dg ontvangen.. zeer tevreden

Duidelijke omschrijving gemakkelijk te bestelling en keurig verzorgd snel geleverd

Prima, goede website. Snelle levering, op woensdag besteld en op donderdag al in huis. Ben zeer tevreden.

Gewoon super!

Op donderdag besteld en op vrijdag geleverd! Zeer tevreden!

gewoon goed

too

Duidelijke site en bestelling snel geleverd. Dank je wel.

Goede ervaring

De juiste producten zijn goed aangekomen

positief

snelle verwerking

Prima.

Website overzichtelijk, eenvoudige bestelprocedure, snelle bezorging.

Duidelijk, snel en goed geleverd

Op de site is alles duidelijk te vinden. De levering vond snel en goed plaats.

Supergoed verzorgd pakketje thuisgestuurd gekregen!

Mijn bestelling was tip top in orde en de adventkalender zit keurig verpakt en helemaal klaar om kado te doen!

Helsestraat 1

5674BA Nuenen