Vlotte afhandeling

Wat je ziet valt in je bus.

Snelle en goede service

Ze informeren je gelijk als er extra kosten erbij komen. Zeer tevreden!

Ik had een vraag gesteld en die werd zelfs binnen een uur beantwoord. Ik kreeg duidelijke uitleg en ben correct te woord gestaan. Bestelling werd snel geleverd tegen de beloofde actie prijs.

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service.

Goed assortiment, snel geregeld

Groot assortiment en bestelde spullen waren snel in huis

Snelle levering, goed verpakt.

Deugdelijk materiaal. Wel ff problemen met het in elkaar zetten van de opvouwbare prikstok.

Snelle levering Vandaag besteld en morgen in huis. Ondanks de corona hype. Kwaliteit van producten zijn ook perfect. Dikke favo

Goed, snelle levering. Wel hogeverzendkosten voor een brievenbuspakketje

Heel fijn dat de travelbugs zo snel klaar waren. Wat ik wel prijzig vind zijn de verzendkosten als het gewoon in de brievenbus past.

Zoals gewoonlijk super snel Ga zo door Vr Gr Evert Jager

Goede ervaring met Geocachingshop.nl

Een hoody met mijn lognaam besteld en ziet er fantastisch uit.

Groot assortiment, duidelijk website, prima bezorging.

Uitstekende webwinkel.

Helemaal goed!!

Prima bestelproces en goede prijs/kwaliteit verhouding

Netjes, snelle verzending

Snel, correct, degelijk verpakt en op de afgesproken tijd geleverd

Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

snelle service, goed meegedacht !

3 trackables besteld. van 1 bleek de afbeelding niet goed uit te komen. Geocachingshop heeft dit keurig middels een mail aangegeven. Vervolgens een nieuwe afbeelding aangeleverd. Trackables lagen 2 dagen later in de bus ! Goed meegedacht en snel geleverd.

Snel en netjes

Goed verpakt en zeer snel bezorgd.

Sneller geleverd dan verwacht

Volgens afspraak product geleverd.

Positief, leuk om te doen..

Of je nu wandelt of fietst je hebt steeds een doel voor ogen, dus heel leuk moet doen.

Vlotte service. Nette afhandeling

Leuke shop, de winkel werkt goed. Je zoekt, besteld en snel in huis. Nodigd uit om volgende keer weer hier te zoeken als je wat nodig hebt.

Top, betrokken.

Bestelling afgehaald. Stond al netjes klaar. Nog even een rondje door de winkel gemaakt, blijft leuk!

Supersnelle levering

Mooi verpakt

Je krijgt wat je vraagt.

Mijn bestelling kwam overeen met hetgeen ik ontving en de levertijd was ook zoals beloofd.

Correcte vlotte levering.

Correcte vlotte levering.

C'est le produit qu'il me fallait..

Très bon produit, cool

Helsestraat 1