Hier vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt.

Ruime keuze en correcte, vlotte levering maar wel steeds met extra kosten.

Super afhandeling

Snelle en vakkundige afhandeling

Altijd netjes en snel

Goede communicatie en snelle levering.

Ik had mijn bestelling meteen al de volgende dag in huis.

leuke site, makkelijk te vinden en snelle levering

Slecht

Na 5 dagen mijn voorafbetaalde bestelling nog niet ontvangen!

Snel en accuraat!

Al eerder iets besteld, altijd snel en correct.

Alles perfect afgehandeld.

Veel keuze, bijna onmiddellijk antwoord bij nabestelling en vlotte levering.

Goede Service!

Deze shop zorgt voor een nette afhandeling van de bestelling, bestellingen worden altijd netjes verpakt bezorgt. Nog nooit een kapotte zending binnen gekregen. Als je vragen hebt over producten of maatwerk wordt er altijd met je meegedacht. vriendelijke mensen!

Altijd goede en correcte en snelle levering

Helemaal top

Niets op aan te merken!

Zeer, zeer snelle levering van de juiste spullen. Zeer goed georganiseerd bedrijf als ik dat zo zie.

Snelle levering!

Waar andere bedrijven zich verschuilen achter C.... en pakjes vertraging hebben werd mijn pakje keurig de volgende dag bezorgd. En alles was prima verpakt. Note: ik had notitie gemaakt voor bezorger: bij niet thuis graag uit het zicht neerleggen in de tuin. Nou dat waa gelukt, ik moest mijn geo-doos zoeken als een geo-cache.

Niks mis mee.

Gekregen wat ik besteld had binnen de tijd die aangegeven was.

Altijd een prachtige service

Altijd mooi alles op tijd geleverd , zeer tevreden

Snelle en goede service. Groot assortiment voor een leuke hobby

Prima service en duidelijke site.

Alles is duidelijk op de site en je wordt ook netjes gebeld als er onduidelijkheden zijn in de bestelling.

Nadat ik een stempel voor geocaching had besteld was ik vergeten de text op te schrijven. Middels een vriendelijk mailtje werd ik daar aan herinnerd en twee dagen later had ik de stempel in huis. Net op tijd voor de vakantie. Prima service!

Duidelijke shop! Had een paar dingen nodig. Snel geleverd en zag er netjes uit.

Snel en degelijk

In 2 verschillende bestellingen een aantal trackables e.d. besteld. Snelle en degelijke afhandeling en verzending. Ook het activeren van trackables via de site en doorschakeling naar geocaching.com is dik voor elkaar..

perfecte service

Bestelling gemakkelijk geplaatst, geleverd zoals vermeld. Gewoon... hoe het moet zijn. Perfect!

Nadeel, er word weinig tot niet gerageerd via de mail ivm de vragen. Was mijn 1e woodie, dus wist niet precies hoe en wat. Maar toch goed gekomen. Prijzen waren beter dan een concurrent met een wat onduidelijke web-site. Deze was goed overzichtelijk. Daarom hier besteld.

Snelle levering!

bestellen ging makkelijk en de levering was sneller dan gezegd

Na plaatsing van de bestelling werd het artikel snel bezorgd.

Goede service!

Goede service en eerlijke producten.

Gekregen wat belooft werd.

Zondags besteld , s'maandags verstuurd , en goed ontvangen in Zweden. Veel keuze op de site.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen