snel geregeld

opmerking het is raar dat je als je meerder items besteld je overal apart verzend kosten voor moet betalen

perfect, alles netjes geregeld en op tijd geleverd zoals afgesproken

Super geregeld

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Vlotte service

Altijd nette vlotte service super fijn omdat je als cacher dan snel weer verder kan gaan met de hobby

Altijd weer geweldig!

Zeer snelle levering, zelfs sneller dan verwacht! Echt heel blij mee!

TFTC

Super snel top service

Snelle goede service

Snelle levering.

Uitstekend!

Mega snelle service. Heel vriendelijk en correct. Bedankt!

Quality as usual.

Geocachingshop komt altijd, zonder dat er ook maar iets aan mankeert, zijn leveringen foutloos na.

Super snelle levering

Super goed

Super snelle accurate levering!

'sMiddags besteld, volgende dag in de brievenbus.

duidelijke website

Website is duidelijk en bestelling word snel verstuurd. Een pakket met een micro cash mag van mij ook als brievenbus post verstuurd worden, hoeft van mij geen doos omheen. Envelop is voldoende. Jammer dat er via DPD word verstuurd. In tegenstelling tot de andere vervoerders is hier vaker vertraging met de levering.

Ik had er een beetje een hard hoofd in en daarom langer gewacht met het aanbieden van mijn cache. Je hoort toch gekke verhalen van mede cachers. Ik moet zeggen dat, als ik dit van te voren geweten had, eerden mijn cache aangeboden had. De reviewers die mij geholpen hebben zijn gewoon recht door zee. Geen gemaar en geen poespas gewoon de regels volgen, en die zijn er uiteraard niet voor niets. Duidelijke omschrijving van wat er niet klopte en na het terugkijken wat ik had ingediend was het ook duidelijk waarom dat het anders moest. Dus beste reviewers, goed werk en ga vooral zo door zodat we dit spelletje nog lang en vooral met veel plezier kunnen blijven spelen. Bedankt voor jullie hulp.

Vlot geleverd, zeer tevreden

Vrij vlug besteld, mooi product

Snel en moeiteloos

Op de webshop besteld en de volgende dag in huis.... kortom helemaal niks op aan te merken

eerste foto die ik verstuurde was onscherp na mail wisseling een nieuwe foto gestuurd . Verder liep alles vlekkeloos en het product is precies zo als ik het heb bedacht

Website, bestel en leveringsproces prima. Artikelen wat aan de prijzige kant, maar ik begrijp ook dat het een speciale markt is.

zeer goed en snel aflevering.

ben zeker tevreden over deze Geocaching shop.

Alles op voorraad en snel in huis. Dank daarvoor. Goede kwaliteit van de artikelen.

Geweldig !

Zoals altijd , uitstekende service

Alles goed: de kwaliteit en de service. 1 klein minpuntje: ik had mijn ontwerp gemaild en hier kreeg ik geen bevestiging van (wel nadat ik er specifiek om vroeg). Zou fijn zijn dit te krijgen.

alles naar wens

prima service

In principe prima.

We hebben woodies ontvangen met jaartal 2020. Volgens ons hebben we 2008 opgegeven.

Goede service en snelle levering!!

Helsestraat 1

5674BA Nuenen