Snelle en correcte levering, wel een dingetje ivm het geleverde artikel

Opvolging per mail en levering super snel en correct. Levering precies op het aangekondigde tijdstip. 2 van de 3 bestelde artikelen voldeden helemaal aan de verwachtingen. De Premium Giftcard die ik bestelde, kwam echter met de code achteraan op de kaart al weggekrast. Gelukkig was deze voor eigen gebruik en werkte de code wel degelijk. Maar als ik dat had gekocht om cadeau te geven, had ik dit niet zo fijn gevonden (en zou ik erg bezorgd geweest zijn of de unieke code al zou gebruikt geweest zijn)

prima en snelle levering.

prima en snelle levering

Paar trackables besteld, die werden na een paar dagen geleverd door dpd. Werd prima op de hoogte gehouden en kon ook kiezen waar, wanneer en hoe het pakje bezorgd moest worden. Zeer tevreden, en de TB's zien er ook prima uit.

Prima shop en snelle levering

Op de site snel kunnen vinden wat ik zocht. Alles werd snel geleverd .

Snel en keurig

Snel en keurig ingepakt en geleverd.

Snel binnen, netjes verpakt.

De snelle levering en de deugdelijke verpakking zorgen ervoor dat ik nogmaals bij geocachingshop zou bestellen.

Goede levering en snel

Was het goedkoopste hier. Verder goed geleverd.

Snelle levering goed product

Altijd een supersnelle levering , en goede kwaliteit van de producten

Uitmuntende service!

Wat een goede service!! Een gepersonaliseerde stempel die een super afdruk geeft van "ons" logo. En dat supersnel geleverd!

Snelle service en niet duur

5 logboekjes besteld. Snelle levering.

Ik ben altijd heel tevreden!

altijd tevreden, snelle levering!

Leuke shop en alles goed aangekomen

Te veel leuke dingen in de shop. De bestelling met soms een naam erop is allemaal snel en correct geleverd.

uitstekend

uitstekende service

snel kwaliteit geleverd

De ene dag via de website besteld, de andere dag in huis. Geen tijd veloren gegaan en wel besteed aan Geocachen.

Sehr zufrieden

Ich habe nirgendwo Garmin Ersatz-Clip in Deutschland gefunden beziehungsweise ist nicht mehr lieferbar.Ich habe mich sehr gefreut als ich den Clip bei Ihnen, Geocachingshop gefunden habe.Sehr gute Service, schnelle Lieferung.Preis und Lieferkosten sind ok.

Helemaal prima

Snelle levering van bestelling op maat. Van vorige travelbug sticker al heel veel plezier gehad, heeft zonder problemen vier jaar op de auto gezeten en zit er nog steeds op.

Zoals gebruikelijk, weer netjes ontvangen...

Altijd weer een feestje om op deze site rond te struinen. Het gevaar is dat je te hebberig wordt. DPD deed er dit keer wel wat langer over. Alle spullen waren weer netjes verpakt en goed beschermd opgestuurd. Gelukkig heb ik nog een paar coins op mijn verlanglijstje staan voor de volgende keer. Rudie_TKS14

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Artikelen netjes verpakt

Snelle en goede service.

Duidelijke website! En snelle levering!

Fijn zaken gedaan

Snelle en foutloze levering!

Zoals het overal zou moeten zijn

Bestelling geplaatst. En info gevraagd over een ander produkt. Ik kreeg onmiddellijk een antwoord en bestelde ook dat. Er werd mij uitgelegd hoe ik ervoor kon zorgen dat ze samen werden geleverd (slechts 1 keer transportkosten) én dat gebeurde ook, hoewel het twee afzonderlijke bestellingen waren. Ik heb het elders al anders meegemaakt: veel beloven, weinig realiseren.

Weergaloos content

Perfect georganiseerd

Snelle levering!

Mijn bestelling is snel verwerkt en. Of dezelfde dag verzonden. Perfect!

Perfecte levering.

Levering op tijd en alles naar wens.

Alles inbegrepen, snel geleverd! Meer moet dat niet zijn!

Helsestraat 1

5674BA Nuenen