Fijn zaken gedaan

Snelle en foutloze levering!

Zoals het overal zou moeten zijn

Bestelling geplaatst. En info gevraagd over een ander produkt. Ik kreeg onmiddellijk een antwoord en bestelde ook dat. Er werd mij uitgelegd hoe ik ervoor kon zorgen dat ze samen werden geleverd (slechts 1 keer transportkosten) én dat gebeurde ook, hoewel het twee afzonderlijke bestellingen waren. Ik heb het elders al anders meegemaakt: veel beloven, weinig realiseren.

Weergaloos content

Perfect georganiseerd

Snelle levering!

Mijn bestelling is snel verwerkt en. Of dezelfde dag verzonden. Perfect!

Perfecte levering.

Levering op tijd en alles naar wens.

Alles inbegrepen, snel geleverd! Meer moet dat niet zijn!

vlotte bediening

Heel vlotte service , vermoedelijk een piepklein logrolletje tekort maar we lossen het wel op met zelf een rolletje te maken !

Goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

makkelijk en snel

snel gevonden door een overzichtelijke site

Prima ervaring.

Snelle levering.

Niets op aan te merken.

Juiste en snelle levering. Keurig verzorgd.

Goede service snel geleverd

Mijn woodies waren netjes gegraveerd. Bedankt.

Snel en goed geleverd

Top !

Alles netjes in orde! heel mooie en gave woodies. mooi op tijd en netjes geleverd !

Prima en snelle service

Eindelijk zelf een TB de wereld insturen, maar dan heb je wel de tags nodig. Deze waren voor een redelijke prijs snel en netjes bezorgd.

Heel blij met de snelle levering en geleverde producten. Precies zoals verwacht. Ik bestelde reeds eerder producten , die op dezelfde manier geleverd werden. Blij met service. Bedankt en tot later.

geleverd. topnel geleverd. top

Perfect product. En snel geleverd

Goede winkel, snelle levering en fijn xontact met personeel

Groot aanbod en supersnel geleverd.

Onze bestelling werd de volgende dag al geleverd en was goed verpakt.

uitstekend

zoals ik al jaren gewend ben,duidelijke communicatie ,duidelijke webshop en meteen verzonden +gegevens wanneer de vervoerder komt .dus top !

Alles OK!

No problem at all! Perfect!

Ik ben zeer tevreden over snelheid en klantenservice.

Abbastanza soddisfatto

Tutto di ottima qualità, forse la spedizione un po’ troppo cara. Nell’ordine mancava un Log book ma dopo la segnalazione mi hanno detto che l’avrebbero reinviato

Compleet, snel en netjes.

Zoals steeds perfect.

Na enkele bestellingen nog steeds zeer tevreden, snel verzonden.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen