Niets op aan te merken.

Juiste en snelle levering. Keurig verzorgd.

Goede service snel geleverd

Mijn woodies waren netjes gegraveerd. Bedankt.

Snel en goed geleverd

Top !

Alles netjes in orde! heel mooie en gave woodies. mooi op tijd en netjes geleverd !

Prima en snelle service

Eindelijk zelf een TB de wereld insturen, maar dan heb je wel de tags nodig. Deze waren voor een redelijke prijs snel en netjes bezorgd.

Heel blij met de snelle levering en geleverde producten. Precies zoals verwacht. Ik bestelde reeds eerder producten , die op dezelfde manier geleverd werden. Blij met service. Bedankt en tot later.

geleverd. topnel geleverd. top

Perfect product. En snel geleverd

Goede winkel, snelle levering en fijn xontact met personeel

Groot aanbod en supersnel geleverd.

Onze bestelling werd de volgende dag al geleverd en was goed verpakt.

uitstekend

zoals ik al jaren gewend ben,duidelijke communicatie ,duidelijke webshop en meteen verzonden +gegevens wanneer de vervoerder komt .dus top !

Alles OK!

No problem at all! Perfect!

Ik ben zeer tevreden over snelheid en klantenservice.

Abbastanza soddisfatto

Tutto di ottima qualità, forse la spedizione un po’ troppo cara. Nell’ordine mancava un Log book ma dopo la segnalazione mi hanno detto che l’avrebbero reinviato

Compleet, snel en netjes.

Zoals steeds perfect.

Na enkele bestellingen nog steeds zeer tevreden, snel verzonden.

Beter kan niet !

Prima geholpen en keurig verzonden.

Aangename ervaring !

Bestellen ging vlot en vlot binne de vooropgestelde termijn geleverd.

Netjes verzorgd

Door omstandigheden die niet bij de winkel, maar de bezorger lagen, moest ik even wat langer wachtenbop de bestelling. Maar nu alles netjes ontvangen

Snelle levering, prima producten.

Snelle , correcte levering

Een snelle , correcte levering.

Kij gaaf

super geleverd zoals verwacht en het product is ook in orde

super

snel en betrouwbaar

Duidelijke webshop, goede prijs en snelle levering. Gewoon goed dus!

Accurate antwoorden, snelle levering en gelukkig geen PostNL

Om mijn bestelling te kunnen plaatsen had ik iets meer info nodig. Die werd snel, correct en accuraat gegeven. Het pakje kwam iets sneller aan dan beloofd. En er werd gelukkig geen gebruik gemaakt van PostNL. Dikwijls weet je dat niet bij voorbaat, en zit je met de ellende (hier in België toch). Bij een leverancier die met PostNL werkt zal ik nooit een tweede keer bestellen.

Als het goed is mag het ook gezegd worden

Snelle en correcte levering in deze tijden. Doe zo verder

Helsestraat 1

5674BA Nuenen