snelle levering met een specifiek uur en een goede aankondiging op voorraad. Heel tevreden van de service en het materiaal.

Ik kreeg precies wat ik besteld had en het werd snel verzonden!

wederom tevreden

wederom snelle levering van mijn bestelling leuke producten die ons cacheplezier verhogen

top

Vriendelijk gesprek per telefoon gehad met een duidelijke uitleg over een bestelling plaatsen.

Altijd netjes en keurig verzorgd!

Al zo vaak hier iets besteld en steeds weer snel en keurig verzorgd. Tot een volgende keer!

Vlotte levering

Op aangegeven tijd geleverd, goed verpakt. Tevreden

Snel verstuurd!

Makkelijk besteld en snel verstuurd!

Zoals het moet

Snelle en nette levering

Professionele en vriendelijke behandeling met snelle en nette levering

Snelle correcte levering

Reeds vaker een bestelling geplaatst en altijd zonder fout, snel afgeleverd.

Logistiek prima georganiseerd.

Makkelijk via de website kunnen "kopen". Duidelijk wanneer levering plaats vindt. M.a.w. Duidelijke proces voering. Mvg Ton&Ellen

Alleen jammer dat je 4.95 verzendkosten betaald. En er 2 postzegels op zitten t.w.v 1.70

Binnen 2 dagen in huis.

Alles ging erg vlot

Eenvoudig te bestellen en te betalen en heel erg snelle levering.

zéér snelle levering en alles picobello in orde

Zeer goede en overzichtelijke website Makkelijke bestelling. Zéér snelle levering Perfecte afhandeling Eén woord: TOP

Ik moest lachen

De bestelling was verkeerd geprint, op een gewone sticker in plaats van een statische. Mooi dat ik die foute print er gratis bij kreeg. Oh ja....en supersnel geleverd

Mijn bestelling werd goed en snel geleverd.

Prijs/kwaliteit sterk & razendsnelle levering!

De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit & de levering ging super snél! Aanrader!

Positief

Besteld. Snel verzonden. Heb zelf een fout gemaakt, gebeld en direct geholpen om mijn fout op te lossen. Vriendelijke mensen.

Product zoals omschreven en snel geleverd.

Snel en correct

Bestelling werd snel geleverd en naar volle tevredenheid

Snelle Levering

De artikelen waren sneller binnen dan de levertijd. Communicatie was ook snel en duidelijk. Ik ga zeker vaker zaken doen met Geocachingshop.nl/Geodox.

Een paar logboekjes besteld voor de door mij beheerde geocaches. Deze werden - evenals vorige keren - snel geleverd.

Zeer snelle levering

Pakje na enkele dagen ontvangen

Helsestraat 1

5674BA Nuenen