Voor de aankoop eerst telefonisch deskundig en terzake doend te woord gestaan. Daarna levering binnen 24 uur

snel en service

Mijn bestelling werd, ondanks feestdagen meteen dezelfde dag verzonden en was daardoor snel in huis. Helaas bleek 1 van de artikelen niet helemaal in orde. Op mijn mail werd vriendelijk en snel gereageerd waarna een nazending voor het product volgde. Heel fijn gevoel aan over gehouden.

alles in orde

alles was heel goed in orde en snel dankjewel

Snel en compleet geleverd

Prima webshop voor de geocacher, van alles te krijgen. Mijn bestelling werd snel en compleet geleverd.

Vlotte levering.

Vlotte service.

Ruime keuze, producten ok, levertijd kan sneller.

Zaterdag besteld en vrijdag daarna geleverd.

Snelle levering en prima verpakt

Snelle levering en prima verpakt

Schnelle Lieferung

Schnell und gut verpackt - was will man mehr. Und die Lieferung mit PostNL lief auch nach D ohne Probleme

Super!!!

Absolute satisfaction. Thank you for the deal.

Prima hoor

Goede webshop hoor!

Perfecte afhandeling van de bestelde items. En zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Super

Alles is prima

Goede website en snelle levering

Eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht. Duidelijk en overzichtelijke website. Snelle levering.

Goed en snel

Vlotte communicatie en snelle service

Levering mooi op tijd

Geocachingshop is een goede site er is echt alles te krijgen Echt top en nog maals gewoon mooi op tijd geleverd

Netjes en op tijd bezorgd.

Netjes en op tijd bezorgd

Gewoon goed

Werkt lekker

Leerzaam

Erg leuk om te lezen en handige tips

Helemaal goed

All good

Vlotte goede service

Prima service. Goed meedenken bij vragen en proactief werken. Top!

Uitstekende producten en snelle services.

Precies wat ik zocht, tegen een goede prijs en snel geleverd.

Compleet, betaalbaar, verzorgt

De prijzen in de shop zijn echt niet overdreven en je vindt diverse artikelen in verschillende prijscategoriëen. In de geleverde doos zat alles in en netje verpakt.

uitstekend

webshop is begrijpelijk en intuïtief

Ik ben heel erg tevreden

Helsestraat 1

5674BA Nuenen