Snelle verzending van leuke spulletjes om te geocachen. Helemaal blij!

Snelle bezorging.

Leveringen worden uitstekend geleverd

Producten worden goed verpakt geleverd en snel. Producten zijn ook goed van kwaliteit

Goede en snelle service

Op de website is alles makkelijk te vinden en na bestelling worden de producten degelijk verpakt en snel verstuurd.

Snelle levering van een goed product.

Ondanks de grote drukte die er momenteel heerst was mijn bestelling heel snel geleverd in België.

Snel en goed verpakt geleverd

top

Snelle verzending en leuke produkten

Al vaker hier besteld en eigenlijk is het altijd gewoon goed. Ik had dit keer verwacht dat de verzending wat later zou zijn (ivm Corona) maar dit bleek onterecht te zijn. Snelle levering, leuke produkten.....ik ben fan:-)

Prima service en snel geleverd ondanks coronatijd

Prima service en snel geleverd ondanks coronatijd

Frima

Goed verpakt en goede producten.

Werd gebeld omdat de kleur van stempel kussen niet goed van mij was gekozen. Netjes dat ze dat na vragen

Supersnelle en goede levering. Goed verpakt.

Ondanks de wat hoge prijzen voor sommige artikelen is deze webshop wel prima. Aan te raden.

Snelle levering!

De levering was nog sneller dan ik had verwacht!

Snel.en duidelijk.

Netjes verzorgd aangeleverd!

Snelle , correcte levering

Snelle leevring van de op de website snel gevonden artikelen.

Gewoon prima!!!

Snel, netjes en precies zoals beschreven

Super service

ik had me vergist in een stempelkussen en dit werd zonder problemen snel opgelost.

Binnen een dag kreeg ik mail dat de spullen verzonden waren. Een week later, helaas nog niets binnen. De shop is na mijn bericht direct gaan kijken waar het pakket was gebleven en heeft gezorgd dat het de volgende dag wel binnen was. Goede en snelle service. Leuke startersset ook om caches mee op te zetten

Goeie duidelijke site

Snelle service en in prima staat ontvangen.

Goed materiaal

Hoi, wel een ding. Er word overal gezegd dat wanneer je voor een bepaalt moment besteld dat het de volgende dag al in huis is. Vaak kan PostNL dit niet waar maken. Dus het ligt niet aan jullie maar soms is dat wel frustrerend. Groetjes, Team Hugoboss Hans

Precies wat ik zocht

de stempel die ik kocht werkt perfect

sne

bestelling is correct en snel afgehandeld

Compleet aanbog

Duidelijke site, redelijke prijzen. Snelle levering.

Prima webwinkel

Ruim gesorteerd, niet te duur, snel en betrouwbaar

Helsestraat 1

5674BA Nuenen