Goeie kwaliteit

Altijd goede service en prettige communicatie

Uitgebreid assortiment met de meest goede spullen. Op emails wordt zeer snel gereageerd. Ben al 8 jaar klant en heb nog nooit een probleem gehad. Altijd zeer tevreden.

Weer super service

Aantal artikelen besteld waaronder een mysterie bah met coins. super mooie verrassing. blij mee

Ok

Ik had mijn bestelling redelijk snel bij mij thuis ontvangen gezien deze corona tijden De mensen van geocachingshop deden ook niet mogelijk over de laatste wijziging aan de bestelling en mijn geld werd terug gestord

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van mijn bestelling

prima service en een snelle levering

Eigen ontwerp voor tb was niet groot genoeg.netjes een mailtje met verzoek voor nieuwe afbeelding.Snel weer aangeleverd dus toch netjes op tijd mijn spullen binnen. bedankt.

Perfect in orde

Heel overzichtelijke site. Voldoende uitleg. Vlot kunnen bestellen. Snelle levering. Top ! Bedankt.

super goed.

Snelle service en goede info, zodat je weet wat er gedaan wordt.

Er is geleverd wat ik besteld heb

De logboekjes die ik besteld heb zijn eigenlijk net te groot voor de waterdichte buisjes. Misschien een idee dat te melden? Of bestaan er geen passende logboekjes voor die waterdichte containers. Of zet er de maten bij, dat is ook een goeie

geocachingshop/geodox denkt mee

soms weet je wel wat je wilt maken/hebben, maar niet hoe je dit eindresultaat kunt bereiken; gelukkig kun je dan hulp krijgen bij je ontwerp en is het eindresultaat precies wat je voor ogen had

Goed product maar laat geleverd.

De kwaliteit en verpakking van de petflesjes en de logboeken is goed maar ik dacht het de volgende dag te ontvangen dan had ik het mee kunnen nemen op vakantie. Dat ging vanwege de lente levering niet door. Het kan ook aan de post liggen. Post NL is ook niet meer wat het is geweest.

Zeer correct

Gemakkelijk te gebruiken website en een correcte afhandeling van lijn bestelling

PRIMA

SUPER SNELLE LEVERING en de producten zijn zoals omschreven

Prima en snel

Prima en snel geleverd!

Snelle en goede service

Bestelling was snel binnen. Keurig verpakt. Voor koop nog een vraag. Werd super snel en vriendelijk opgepakt.

Bestellingen worden snel geleverd.

Supersnelle levering

Goede en nette levering.

Snelle levering 👍

Snel en goed geleverd

De bestelling werd snel en goed geleverd.

Nooit problemen, snelle levering.

Betrouwbaar en duidelijk.

Snelle levering, degelijke spullen!

Ik heb inmiddels meerdere keren via deze site een bestelling geplaatst. De lerving gaat super snel en de producten zijn atijd prima in orde.

Goed verzorgde zending van geocaching-spulletjes

Ik heb mijn bestelling met spulletjes om mijn eerste caches uit te zetten goed ontvangen. Een aantal kleine en grotere micro's met logrolletjes of boekjes en een setje persoonlijke Woodies. Alles zag er prima verzorgt uit.

Alle verwachtingen overtroffen

Wij hadden een stempel besteld om coaches mee te loggen. Uiteindelijk hebben we hem sneller geleverd gekregen en de kwaliteit overtrof echt onze verwachtingen. Zeker een aanrader!!!!

alles vlot verlopen met zelfs telefonische ondersteuning

Prima service en snelle verzending.

Prima shop met leuke spullen en voor ieder wat wils.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen