Goede en snelle service

Bestelling snel geleverd, volgende dag. Duidelijke communicatie over het bestel- en verzendproces. Zeer tevreden, aanrader.

Gedaan wat ze moesten doen :)

prima snelle levering

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Super service

Ik heb in deze winkel een super service ontvangen ! Zal zeker herhaald worden hier.

Vlotte service. Iets te hoog bedrag voor gratis verzending

De bestelde artikelen werden netjes en vlot geleverd. Het bedrag dat je moet besteden voor gratis verzending vind ik toch wel wat te hoog.

Goed advies

Geweldig!

Geweldig snelle service. En bij aanvraag wordt er geluisterd. Een 10/10!

Van bestelling, betaling tot levering: perfect

Ik kon snel mijn product vinden en bestellen. De afhandeling en verzending was erg snel en het gebruik: ik kon de kaart na het plaatsen van de nodige geocaches, meteen gebruiken.

O.k.

Bestelling ging makkelijk en vlot. Helaas ging ook de factuur naar het bezorgadres, terwijl ik twee adressen had opgegeven. De ontvanger stuurde me een foto van de factuur, waarop ook stond dat het facuuradres afweek van het bezorgadres. Toch was dat niet goed gegaan. Nu wist de ontvanger hoeveel ik voor haar cadeautje had betaald, beetje jammer. Maar voor de rest prima en betrouwbaar.

Goede service, snelle levering en goed product. Ben dik tevreden.

Snelle, goede service

Heel snel geleverd, netjes verpakt

Een hele nette service zowel in de winkel als op de webshop.

Wat een fijne ervaring. En zeker goed geholpen op de site.

Vlotte levering

Geleverd zoals afgesproken en altijd goed verzorgd.

Snel en goed

Woodies snel geleverd en precies volgens ontwerp

Super service 👍👍

Bedankt!

Ziet er allemaal goed uit en snelle levering

Bestel hier vaker

Altijd netjes en top !

Snel en goed geholpen

Was erg goed. Materialen kwamen goed verpakt aan en redelijk snel (2 dagen na bestellen)

Uitstekende service en snelle levering!

Al vaker besteld bij deze webshop, altijd naar volle tevredenheid!

Artikelen netjes verpakt

Na telefonisch contact het gevraagde artikel toch kunnen bestellen, dat vond ik zeer positief.

Een aanrader!

Meermaals al bestelling geplaatst, die steeds keurig en zeer snel geleverd werden. Ook zeer ruim aanbod artikelen.

Uitmuntend!

Nadat er zich een klein probleempje had voorgedaan met de woodies, werd dit na een uitleg mijnerzijds erg snel opgepakt en binnen afzienbare tijd heb ik een nieuwe zending ontvangen. Top zoals de afhandeling is gegaan!

Heel goed, snel

Snelle levering, kwalitatieve producte

Vlug geleverd

Ik zal hier zeker nog en 2de keer bestellen.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen