Tevreden, de gevraagde spullen netjes op tijd geleverd

Alles op tijd geleverd

Goede ervaring

Leuke site, goede en snelle service

Al meerdere keren spulletjes besteld. Altijd prima in orde

Snelle levering, prima in orde en als ik een vraag had, werd ik vriendelijk te woord gestaan

snel prima product !

prima aanrader

Bestelling en afhandeling was duidelijk en snel. Zeer tevreden

Mooie TB

Mooie Tb om Holland te promoten.

top

top.

Service is top!

👍

Altijd correct wat betreft de levering nooit lang wachten.

Duidelijke site en snel bezorgd

De bestelde spullen zijn snel en netjes verpakt opgestuurd..

Snelle en goed3 levering

Stikker was er snel maar ik kon nergens mijn activering code vinden

Zeer te vrede

Omruilen van het niet goede product, zo geregeld. En geruild voor het goede product

Correct

Vragen worden netjes & correct beantwoord en de bestelling klopt.

Snelle en correcte afhandeling

Bestelling werd zeer snel geleverd. Alles netjes verpakt.

goede website snelle levering

JAMMER

Ik had 2 dingen besteld een TB en een cachebehulsel met een magneet, TB had ik moeite om te registeren want er zat geen registratiecode bij, en bij de cachehulsel de eerste keer komt de magneet al los, dus sta ik hier mooi met enkel de magneet en het cache potje in men handen onbruikbaar.

Leuke woodies geworden, snel bezorgd.

Snel en probleemloos geleverd

Prima snelheid van bestelling tot aflevering.

Great service of a great product.

Very few suppliers do small Geocaching container identification labels. Geocaching shop.nl/Geodox does! 3 days from posting in Nederlands to receipt in UK! Brilliant service of the required product. Thank you!😄

Netjes, keurig en duidelijk.

Voorheen waren de verzendkosten gratis boven een bepaald bedrag. Ik merkte nu opeens dat gratis verzenden vanaf € 50,- naar een afhaalpunt gestuurd wordt ipv naar huisadres. Gratis verzenden is nu vanaf € 75,. Gelukkig zit er vlakbij een afhaalpunt (en ook nog in de supermarkt waar ik boodschappen doe) dus dat scheelt weer extra verzendkosten. Ik heb helemaal niets aan te merken. Met problemen is er altijd een snelle reactie, via e-mail of soms via de telefoon. De site is duidelijk en de verzending is altijd snel. Ik kijk altijd uit naar mijn bestelling!

Geen opmerking

Zeer snel, klopt altijd. Top !

Makkelijk, snel en duidelijk.

Bestellen gaat heel eenvoudig, dus dat was snel voor elkaar. Omdat ik iets had besteld waar iets in gegraveerd moest worden duurde het iets langer dan een dag, maar daar kreeg ik keurig bericht over. De volgende dag lag het pakketje keuring in de brievenbus. Heel mooi verpakt, ik ben echt heel tevreden.

snelle levering en keurig verpakt

snelle levering en keurig verpakt wij zijn er blij mee.

Vriendelijk telefonisch geholpen en vlotte levering.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen