SUPER !!! Great shop

Great choice, great communication and super fast handling and shipping. Shipment is OK, I definitely recommend this shop.

Goede producten en snelle levering.

Zeer snel, makkelijk bestelling geplaatst en de andere dag al in huis.

Prima shop!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!!

Netjes verpakt.

Snelle en goede service.

Zoals altijd snel en zorgvuldig.

Ruime sortering en vlotte levering.

Gute Auswahl, schnelle Lieferung

Ich habe schon ein paarmal hier bestellt und bin immer vollauf zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastic International Service to UK

Has some unique items to purchase and Geocachingshop.nl surpassed at every stage - prompt, efficient, accurate, delivered on time and in full. Won't hesitate to order again.

Super snelle service!

Super snelle service, bestelling gedaan volgende dag al af kunnen halen

Snel en makkelijk geregeld

Direct verzendbevestiging ontvangen. Helaas liet PostNL het even afweten en duurde het vervolgens bijna een week voordat de enveloppe werd bezorgd.

prima in orde

helemaal goed, gaat vanzelf

Perfect het bestelde ontvangen

Vlotte levering van de bestelling.

Correcte en tijdige levering

Alles volgens afspraak.

In stock, reasonably priced, prompt delivery

I was looking for night caching items suitable for a Halloween activity. I found what I was looking for and received delivery as required.

Ziet er super uit en snelle service

Na de bestelling snel in huis, leuk verpakt, ziet er goed uit

Goeie service, snelle levering

Chapeau

Snel en goed

Keurig verzorgd en snel afgeleverd!

Supergoede service!

Na een foutieve versturing (ik had het huisnummer verkeerd vermeld), is mijn pakje teruggestuurd en heeft Geodox zonder extra kosten mijn pakket terug naar mij verzonden

Goede en vlotte service

Een positieve ervaring! Voor herhaling vatbaar!

Levering van de bestelde artikelen was zeer snel.

Bij deze site al vaker iets besteld en zoals altijd werd het pakketje snel en keurig afgeleverd.

Prima en heel snelle levering

De doos kwam binnen twee werkdagen binnen, terwijl ik ook een gepersonaliseerde stempel had besteld. Keurig compleet en mooie tools.

Snelle en correcte service

Zoals steeds een vlotte en correcte service.

Snelle reactie en prima service

Via facebook binnen enkele minuten een reactie en antwoord op mijn vragen. Daarna ook via de chat op zondagmiddag direct antwoord op mijn vragen. 's Avonds nog een e-mail dat niet alles goed opgeslagen was, maar dat was snel verholpen. Op dinsdag de woodies al in huis. Heel mooi gemaakt en snel geleverd.

prima service

snelle levering prima service