Alles wat je besteld is de volgende dag al in huis 👌🏻

super ervaring

Het is wat het moest zijn en het is optijd geleverd. Ik ben super blij met mijn auto stikker van geocaching.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Nooit zijn er problemen geweest bij mijn bestellingen. Snel, correct en steeds voor herhaling vatbaar.

top

mijn bestelling snel toegekregen

Altijd tevreden!

Tot nu werden steeds alle bestellingen meestal de volgende dag al bezorgd.

Super snelle service.

De woodie’s waren sneller geleverd dan ik dacht. Super.

Erg snelle service

Bestelling op zondagavond besteld en dinsdag al binnen. Netjes verpakt.

Bereikbaarheid is top

Ik had wat problemen met de onderdelen in elkaar te zetten. Was geen probleem en kreeg het juiste bemoedigende antwoord.

Snelle verzending, alles netjes verpakt en ik werd op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Minpuntje: hoge verzendkosten.

Snel duidelijk en servicegericht

Mensen zijn behulpzaam, denken mee. (In mogelijkheden en niet in onmogelijkheden). Snelle levering

Perfecte opvolging

2dagen na mijn bestelling zat alles mooi in de bus. Bij mijn vorige bestelling zat het teveel aan transportkosten betaalde bedrag in de enveloppe... dat is service!!

Prima ervaring

Ik heb de bestelling snel ontvangen alleen mijn vraag waar ik de logstempel kom activeren werd een beetje kort afgedaan. Net of ik dat wel al zou moeten weten.

Commande de geogems

Rapide , tres rapide. Bon suivi , mail de confirmation , etc Tres bien !

Goede webshop

fijne en goede webshop,netjes optijd bezorgd al kwam het iets later door een foutje ergens. Deze shop is een echte aanrader.

Snel en prima in orde.

Standaard cache spulletjes besteld. Prima kwaliteit en snelle levering.

Mooie stempel, klaar zoals versproken

Ziet er leuk uit mook er als op de web site. Een aanrader. Een wens is er nog wel om een stempel te maken met eigen ontwerp of logo erop.

Prima kwaliteit en snelle levering

Kan niet beter

Woodies die ik besteld had waren binnen 48 uur in huis. Top!

Mooie producten

Kwaliteitsvolle producten aan een goede prijs. Levering liet wel wat op zich wachten (7 dagen) maar het was niet dringend.

Top. Snelle levering van prima cachespul.

Ik ben erg tevreden. Verder niets op aan te merken.

Top, niets op aan te merken

prima en heel snel geleverd.en goed verpakt

Snelle service en duidelijke websie

Na het plaatsen van mijn bestelling en de betaling ervan realiseerde ik me dat ik 2 verkeerde codes had opgegeven. 1 belletje was voldoende en ook werd mij bevestigd: bij twijfel hadden ze sowieso contact opgenomen. Kortom, er word niet geredeneerd van de klant heeft het zo besteld dus produceren maar, nee, ze denken mee. Kortom: heel tevreden!

Zoals elke keer snel en keurig verpakt

Zoals elke keer snel en keurig verpakt. Door vaker hier te bestellen weet je gewoon dat je krijgt wat je wil. Je kan zelfs eerst overleggen en krijg bijna direct antwoord. Top service!

Top, niets op aan te merken

SNELLE LEVERING VAN GEVRAAGDE PRODUCTEN

Heel tevreden over het product en de snelle levering.

Helemaal zoals ik me had voorgesteld, prima en heel snel geleverd.

Helsestraat 1

5674BA Nuenen