schnelle Lieferung, gute Ware

Der Versand nach Berlin im Luftpolsterumschlag verlief zügig und problemlos, die erhaltene Ware entsprach der Beschreibung und war nicht zu beanstanden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit. Ook het inleveren van een tegoedbon leverde geen problemen op.

Makkelijk bestellen, snel geleverd!

Dit was mijn tweede bestelling van Woodies. Gewoon goed! Snelle levering en voor een nette prijs. Volgende Woodies ga ik zeer waarschijnlijk weer hier bestellen.

toch vlot verzonden , in een prima beschermende enveloppe

fijn dat het via de post bezorgd kan worden

ik heb het fijn ervaren

Als vanouds... top geregeld

Groot assortiment op duidelijke en eenvoudige site. Altijd leuk om even te zoeken wat er weer nieuw binnen is. Oppassen want je wordt er wel hebberig van. Alles netjes en op tijd geleverd. Zending is goed te volgen. Voor mij het adres voor mij geocache spullen.

Goed en snel bezorgd

goed verpakt en heel snel bezorgd, Product voldoet volledig aan mijn verwachting

snel bezorgd netjes verpakt

De bestelling is snel verwerkt, goed verpakt en snel verzonden. De artikelen zijn ook exact zoals ze waren aangemerkt op de website.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Niets op aan te merken GEWOON GOED!

Of het nu gister besteld en vandaag in huis is of vandaag besteld en morgen in huis, daar wil ik af wezen maar voor dit bedrijf klopt het als een bus. Prima snelle service en hele duidelijk communicatie wanner je pakketje komt. TOP

Goed product, prima service

Zeer tevreden over het bestelde product en vooral over de service en behulpzaamheid van de medewerker.

Heel vlotte levering van de bestelde spulletjes. Ik ben er heel blij mee.

Al vaker wat bij jullie besteld, en er mankeert nooit iets bij aflevering.

Levering ok

Ook map66 is topper

Bon produit correspondant bien à mon besoin

Bon site, livraison rapide, produit de bonne qualité. je recommande le cite.

top service, snel en goede kwaliteit

gewoon heel goed. Niets negatiefs te melden.

Zeer tevreden en een snelle levering in de toekomst zal ik ook nog bij jullie bestellen

Uiteindelijk is mijn klacht prima opgelost.

Het product dat ik had besteld was niet goed. Geklaagd en er werd zeer snel een andere opgestuurd. Ook die was niet goed. Weer geklaagd en zojuist een prima product opgestuurd gekregen. Het contact was snel en goed en tenslotte is alles goedgekomen. Waarvoor mijn dank

Prima shop

Een stempeltje besteld. Bij het bestellen liep het programma vast. Via de chat werd geadviseerd om het op de laptop te proberen en toen ging het wel goed. Prima stempel, goede service.

Klant ga weg...of?

1 week geleden bestelling geplaatst. Zou verzonden zijn..volgens geocaching shop... Tracking info zegt van niet. Mailtje gestuurd...wacht nog steeds op antwoord.

Alles snel geleverd, maar geen kwaliteit

Drie microcontainers besteld. Één gaat helemaal niet dicht, andere twee zijn matig

Heel blij met geleverde TB s En snelle levering Ik bestel zeker nog in de toekomst

Snelle Bediening

Dit was de eerste keer dat ik pakket moest gaan afhalen in een afhaalpunt. Vroeger werd dit gewoon bij mij thuis geleverd. De optie om thuis gratis te leveren heb ik niet gevonden...

Levering

Snelle levering.