Pluspunten
I shop here from the UK because they have the items I want in stock and their postage charges are fair.
VerbeterpuntenNone. Good service and quick delivery. Thank you.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie!
Pluspunten
Absoluut top! Snelle levering en heel goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket bezorgd wordt
Pluspunten
Snelle levering , goede service
Pluspunten
Contactpersoon heeft interesse in klant en geeft vanuit zichzelf advies. Hiervoor ben ik zeker dankbaar!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenBij niet 100% voorraad hebben( in mijn geval een trackable T-shirt) toch andere deel Vd bestelling kosteloos verzenden als service.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, veel opties. Prima!
Pluspunten
Sneller geleverd dan verwacht!
Pluspunten
Snelle goede levering met duidelijk communicatie
Pluspunten
Mooie producten van goede kwaliteit. Levering snel en goed verpakt.
Pluspunten
super snelle levering na een telefoontje .dat de bestelling niet helemaal juist was.
VerbeterpuntenGeen