Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, komen afspraken na.
Pluspunten
Snelle en goedelevering
De tool om woodies te configureren werkt niet zo vlot. Ik gaf dat via chat aan en vroeg ook via mail naar een proefafdruk, jammer dat ik die niet kreeg. De woodies zijn ok, maar niet perfect uitgelijnd zoals ik via meerdere kanalen probeerde aan te geven, dus misschien toch ook nog een commentaar veld toevoegen aan dit bestelitem of zo.
Hartelijk dank voor uw feedback. We zullen naar de uitlijnen kijken en verbeteren waar mogelijk. Helaas zijn kleine verschillen niet te voorkomen door temperatuur invloeden. Het blijft een natuurproduct. Als ontwerpen duidelijk zijn, sturen we, vanwege de snelheid, geen voorbeelden op. Uw losse email zagen wel helaas pas nadat de productie af was. Onze excuses hiervoor. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Website voor bestellen van bestaande travelbug erg onduidelijk. Maar met behulp van medewerker kwamen we er wel uit.
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenHoe ik een TB moet activeren vond ik zeer lastig te vinden. Hiervoor de chat uiteindelijk voor geraadpleegd.
De informatie over de activeringscode en het activeren van een TB staat niet alleen in email bevestiging die we sturen, maar ook op onze website op diverse plekken waaronder bij klantenservice. Wellicht heeft u dat over het hoofd gezien. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Bestelling snel geregeld en verzonden.
VerbeterpuntenTip meer variatie van speciale cache behuizingen. Ik mis bijvoorbeeld nog de mega nano en geocache vogelhuisje en magneet moerdopjes/roest kleurige bouten of een nep hondepoep met microcache erin.
Pluspunten
Altijd snelle en netjes verpakte leveringen.
Pluspunten
Bestelling is heel snel verwerkt en de producten waren de volgende dag al in huis!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Normaal ben ik niet zo van het geven van beoordelingen, maar ik lees nu veel negatieve berichtjes over een andere web winkel. De dan is het wel even tijd om te laten weten dat het hier tot nu toe altijd goed is gegaan. Spullen zijn gewoon goed, worden op tijd geleverd en geen problemen bij bestellen of betalen. Ma.w. hier kun je wel gewoon je spullen bestellen.
Dank je voor deze mooie woorden. We doen al 10 jaar ons best om het voor iedereen zo goed mogelijk te doen. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht en bij problemen over een levering of product kun je gewoon bellen en zoeken we samen een oplossing. Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Gewoon goede service en eerlijk advies
Positif
Je suis très satisfaite de ma commande, je reviendrai sur ce site et je le recommande : - délais de livraison très corrects : commande passée en France le vendredi 15 mars et reçue le jeudi 21 mars - articles originaux et abordables, tout correspond bien aux descriptifs et aux photos du site Le tout bien emballé, merci pour tout et à bientôt :)
Pluspunten
Naleven van de afspraken.