Pluspunten
Zelfs in het weekend kreeg ik antwoorden op mijn vragen en kregen we een vb. toegestuurd...eens besteld zat de woodie 2 dagen later in de brievenbus...TOP! Dank je wel!!
Pluspunten
Super behulpzaam en snelle levering
Pluspunten
ik dacht iets fout geleverd was. Na een telefoontje vragen ze om een e-mail met foto van het geleverde item. Even later bellen ZIJ mij terug met eenduidelijke uitleg. Super dank je wel
Pluspunten
Bestelling online makkelijk in te vullen. Prachtige coins, levertijd zoals aangegeven, ik ben er heel blij mee
VerbeterpuntenGeen
Suggestions
Perfect, no suggestions necessary.
Pluspunten
Snelle service en levering.
Pluspunten
Wederom snel geleverd, netjes verpakt! Top bedrijf!
Pluspunten
- Snel antwoord op je vraag - Groot assortiment - Snel geleverd!
Pluspunten
Super snelle levering en keurig verpakt.
VerbeterpuntenGeen... alles was naar wens geleverd.
Ik geef aan om het pakket zonder reclame te versturen omdat het een cadeau voor een huisgenoot bevat. Thuis gekomen staat die huisgenoot met een brede glimlach: 'er is een pakketje voor je gebracht' en op de frankering staat een groot logo van Geodox. Dus was de verrassing gauw weg. Jammer
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben het adreslabel wel aangepast zodat er Geocachingshop op stond. Helaas is het franklabel niet zo direct aan te passen vanwege het retouradres. Wellicht is het handiger om het volgende keer op een ander adres af te laten leveren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Super snelle levering!!!!
VerbeterpuntenGeen