Pluspunten
Super snelle levering en keurig verpakt.
VerbeterpuntenGeen... alles was naar wens geleverd.
Ik geef aan om het pakket zonder reclame te versturen omdat het een cadeau voor een huisgenoot bevat. Thuis gekomen staat die huisgenoot met een brede glimlach: 'er is een pakketje voor je gebracht' en op de frankering staat een groot logo van Geodox. Dus was de verrassing gauw weg. Jammer
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben het adreslabel wel aangepast zodat er Geocachingshop op stond. Helaas is het franklabel niet zo direct aan te passen vanwege het retouradres. Wellicht is het handiger om het volgende keer op een ander adres af te laten leveren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Super snelle levering!!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en de mails zijn prima
VerbeterpuntenPortokosten erg hoog
Pluspunten
Zeer snelle levering een kwalitatief goede producten.
Een gebruiksaanwijzing bij de prikstok was wel handig geweest.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en kwaliteit. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Telefonisch contact gehad, eigenaar/werknemer was zeer vriendelijk en behulpzaam. Bestelling aan mogen passen! Zeer snel geleverd. Ook de gepersionaliseerde bestelling. Batterijcache helemaal top. Alles netjes verpakt, nog wel even ruzie gehad met de 2 magneten die aan elkaar zaten geplakt.:)
VerbeterpuntenAppelcache vind ik minder. Die is te nep. Prijs kwaliteit niet in verhouding.
Pluspunten
Prima! Uitgebreide winkel en een snelle service.
VerbeterpuntenHet is nòg leuker als iets dezelfde dag nog bezorgd kan worden en op zondag.
Pluspunten
Snelle reactie en meedenken bij oplossingen
Verpakkingsdoos veel te groot voor bestelling.
Pluspunten
Tja, gewoon weer lekker snel de spulletjes keurig verpakt in huis....