Zou graag straatputjes in het assortiment zien.
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Mijn bestelling is snel geleverd.
Pluspunten
Snelle en correcte service
VerbeterpuntenGeen
Positive
fantastic service all round
Pluspunten
Alles perfect in orde!!!
Pluspunten
Nadat we wat heen en weer gemaild hebben over een levering waar ik niet helemaal over tevreden was heeft dit bedrijf samen met alles tot in de puntjes opgelost.Ik ben zeer te vrede. Chapeau.
VerbeterpuntenNiet gekregen wat ik dacht te krijgen. TB traceable in plaats van stempel met afbeelding.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiets
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zowel de informatie per mail als telefoon wordt snel en goed gegeven. De Garmin was eerst niet meer op voorraad en daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Het gebruik van de OSM kaarten werd met een instructie en de mogelijkheid van achteraf ondersteuning goed uitgelegd. Ze willen je echt helpen en dat geeft vertrouwen hier wederom te kopen. Prijstechnisch kun je een Garmin goedkoper krijgen, maar dan mis je ook iedere service en support. Ik kom hier weer terug.
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd en goed gecommuniceerd via mail!
VerbeterpuntenIk heb gezien in geoshops buiten Nederland dat ze meer variaties hebben in cache container's. Ook militair cachebuiscontainer van metaal met slot is zeker een optie. Je ziet vaak dat containers geript worden. En als je een metaal behuizing hebt met slot is zeker de moeite waard. Idee: metaal container met slot in de vorm van een vogelhuisje of klein brievenbuskluisje zou zeker een aanrader wezen! Groet, Sneeuwhavik