Pluspunten
Helemaal goed
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Altijd correct
Pluspunten
Overzichtelijke website, veel keuze
Positive
Will definitely use again when struggling to get objects in the UK. Quick delivery and good communication.
SuggestionsNon
Pluspunten
Duidelijke site, veel keuze in de produkten.
snel en netjes geleverd TOP
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt
Pluspunten
Alweer een zeer snelle levering!
Pluspunten
Ik had een bestelling gedaan en helaas huisnummer vergeten te vermelden. Toch is alles goed gekomen en binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen. Top
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
was niet bepaalt het prduct wat ik nodig had de stempels waten te groot
Pluspunten
Snelle communicatie en levering, prima.
VerbeterpuntenDe voorbeelden van de woodie zagen er perfect uit, na levering de woodie bleek dat dunne lijnen van de afbeelding welke wel duidelijk op het voorbeeld staan, op de woodie vrijwel weg te vallen. Dat is jammer, wanneer ik de lijnen op de afbeelding wat dikker had gemaakt waren ze ook op de woodie beter te zien geweest.
Pluspunten
de bestelling wordt geleverd zoals afgesproken.
Verbeterpuntenzo verder doen
Pluspunten
Punctueel, hulpvaardig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kennis van de te leveren producten.
Pluspunten
Komen afspraken na en hebben een vlotte levering.
VerbeterpuntenDe bestelprocedure voor het graveren van items zou nog wel iets duidelijker mogen