Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. U geeft aan dat er een probleem met de levertijd is. U heeft op vrijdagavond uw bestelling geplaatst. Deze is op maandag verstuurd en normaal gesproken dinsdag bij u afgeleverd. Zoals wij ook beloofd hebben voor onze voorwaarden. Ik weet dan ook niet wat bedoelt met de lever snelheid. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
bedankt voor de bijzonder snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, snelle communicatie
Pluspunten
Altijd snelle levering en prima producten. Geen klachten.
Pluspunten
Alles snel en netjes geleverd.
Suggestions
It’s 9 days from shipping and I haven’t received my order yet.
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
doet wat men beloofd plus snelle levering
Pluspunten
snel en adequaat.
Verbeterpuntendoorgaan ..
Pluspunten
De spullen waren er razedsnel. Enige minpunt is dat de magneten veel beter werken dan ik had gedacht (ik krijg ze niet van elkaar) :-) Maar misschien is dat ook wel een pluspunt
Positive
All good: I Very fast shipping from the Netherlands for a Maxpedition pouch no longer available in the UK. Many thanks.