Pluspunten
Met de tegoedbon voor het premium-lidmaatschap biedt geocachingshop.nl een prima alternatief om de jaarlijkse verlenging ZELF te kunnen regelen!
Pluspunten
Snelle levering. Ik had een keer verkeerde stickers met foutieve opdruk ontvangen en na 1 e-mail kreeg ik direct nieuwe toegestuurd.
Pluspunten
De cijfers zeggen al genoeg
Pluspunten
Enig nadeel bij de levering, aangezien ik geen account heb, kon ik de verzending niet volgen.(aankoop was een geschenk!) Link werkte niet.
VerbeterpuntenZorgen dat toevallige klanten ook hun verzending kunnen volgen!
Hartelijk dank voor uw review. Uw zending is per reguliere envelop verstuurd. Daarvan is geen tracking informatie beschikbaar. Zendingen die middels pakket verstuurd worden zijn altijd traceerbaar. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop
Pluspunten
Supersnelle levering!
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Ondanks de feestdagen, hadden we onze producten heel snel in huis
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Alles OK
Pluspunten
Zeker snelle levering!
Pluspunten
Prima bedrijf, komt alles na en geeft goed advies
Pluspunten
Snel is de bestelling thuis De gekochte artikelen zien er perfect uit. En voldoen aan onze wensen.
VerbeterpuntenDoe zo verder. Is naar mijn mening perfect
Pluspunten
Ik heb verschillende bestellingen bij dit bedrijf gedaan en kan alleen maar zeggen UITMUNTEND!!!
Pluspunten
vriendelijk, snel reactie, alles gewoon in orde
Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen. In de mail staat 21-12-2017 verzonden. Op 30-12-2017 nog niet ontvangen
Deze bestelling is inderdaad op donderdag voor Kerst verstuurd. Normaal is het inderdaad 1-2 werkdagen, maar helaas is deze tijd niet een normale tijd. Rond de kerstdagen is er altijd enorme drukte bij de post, waardoor het best een aantal dagen langer kan duren. U kunt contact met ons opnemen over een oplossing. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Super geregeld. Ik vroeg advies over een product en kreeg direct antwoord. Ga zo door !!
Pluspunten
Goed assortiment. Makkelijke betaal mogelijkheid. Altijd erg vlot geleverd.