Pluspunten
Snelle levering Erg duidelijk als je een vraag hebt, ze weten snel een goed antwoord op de vragen die je hebt over een bepaald product.
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering, tijdens events vriendelijke mensen
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede communicatie
VerbeterpuntenIk had 2 bestellingen tegelijk gedaan en dus 2x verzendkosten betaald. Alleen is het wel als 1 pakket verzonden. Wel jammer dat er dan niets mee gedaan wordt. Als is het maar als korting op een volgende bestelling.
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Geocachingshop.nl contacteerde mij zelf om de woodie's die we bestelde aan te passen van NL naar BE omdat ze zagen dat ze naar België moesten. Hellemaal TOP toch!
Pluspunten
Fijne shop, goed bereikbaar en laagdrempelig, vriendelijke mensen!
Pluspunten
Via de webshop was het ontwerp niet goed doorgekomen. Er werd even contact met ons opgenomen en de volgende dag was de stempel al klaar. Top geregeld
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Bestelproces was duidelijk. Automatische mails volgde snel daarna en ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Lekker makkelijk dat ik het volgende evenement als ophaallokatie kon selecteren.
Pluspunten
gewoon een snelle en correcte service.