Pluspunten
Doe zo verder.
VerbeterpuntenZou het niet weten
de juiste materialen leveren die op jullie site staan ,is dus hier niet gebeurd ;maar ik heb van jullie alles netjes terugstuurd via jullie retourticket.
Hartelijk dank voor uw review. We hadden het juiste artikel gestuurd, alleen bleek een van de plaatjes inderdaad nog van een oude versie van het product, waardoor het uiteinde er anders uitzag bij het geleverde product. We hebben het via een gratis retour met u opgelost. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Snelle levering en mij een oplossing aangeven voor een probleempje.
Mobiele website is niet heel handig/overzichtelijk..
Pluspunten
Gewoon snelle service
Pluspunten
snel en netjes geleverd
Pluspunten
Gewoon briljant.
Pluspunten
Ik had informatie gevraagd vooraf en achteraf en mij heeft mij netjes geholpen.
Pluspunten
Alleen maar aanbevelenswaard
Verbeterpunten-
Pluspunten
Leuke en goede artikelen.
VerbeterpuntenTot op heden geen
Pluspunten
Product was sneller dan verwacht geleverd en ziet er super goed uit
Pluspunten
Bestellingen worden vlot en correct afgehandeld.
VerbeterpuntenNee, maar ik heb pas twee keer iets besteld, en dat is eigenlijk te weinig om nu al een totaaloordeel te geven. Overal een 9 gegeven, omdat ik nooit een 10 geef.
Pluspunten
Zeer snelle antwoorden op vragen. Zeer hulpvaardig. Top!
Pluspunten
Snelle responstijd bij vragen. Was ook leuk om te zien hoe de wooden coins gemaakt worden :)
Pluspunten
goede en snelle afhandeling, bedankt