Pluspunten
zoals altijd tot nu toe alles piekfijn in orde bedankt daarvoor.
Pluspunten
prima levering
Pluspunten
heel duidelijke site, redelijke leveringskosten, snelheid. bedankt
Verbeterpuntenkeuze van taal (moet in frans kunnen in Belgîe)
Pluspunten
Zeer snelle service en levering
Pluspunten
supersnelle levering en snelle beantwoording van vragen via de chat.
Pluspunten
Duidelijke site en de bestelde goederen waren zeer snel in huis
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk, snel contact. Ik had bij het bestellen niet goed opgelet, maar door het sturen van een mailtje nog dezelfde dag een correctie gemaakt. Evengoed binnen twee dagen ontvangen. Klasse
Pluspunten
Vlotte levering.
Verzendkosten, pas gratis bij een te hoog bestel-bedrag. Bij meeste bedrijven is de hoogte gratis vanaf 25euro, waarom hier niet?
Hartelijk dank voor je review via Kiyoh. Wij hebben nu eenmaal geen omvang zoals enkele grote bedrijven. Verzendingen moeten toch gewoon betaald worden.
Pluspunten
Snelle levering, prima spulletjes
VerbeterpuntenWanneer er een retour/herroeping wordt aangemeld. Graag een ontvangst-bevestiging
Pluspunten
meedenken met ontwerp stempel