Pluspunten
Hele snelle levering! Zeer vriendelijk via de chat. En uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenStukje uitleg hoe het activeren van de trackbles werkt. Wij waren blanko wat betreft hierin en het was beetje zoeken voor ons hoe het nou werkte. En mischien een sticker of patch met Qcode zodat deze op de deur geplakt kan worden of had of tas ter info voor anderen :). Deze sticker is wel verkrijgbaar op de Engelse site. Vandaar.
Pluspunten
Probleem met een besteld onderdeel is snel door hun opgelost. Het onderdeel werd zonder problemen opnieuw verzonden en bleek toen wel in orde.
Pluspunten
Zeer snel en prettig in afhandeling.
Pluspunten
Snelle reactie Probleempje dat er was is snel opgelost Uitstekende service
Pluspunten
- Meedenkend personeel - Komen afspraken na - Zeer snel in reageren op mail - Goede kwaliteit producten
Verbeterpunten- Niet alle TB's hebben voorbeelden van icoontjes - Chat functie is (voor mij) zelden online - Niet alle producten in één webshop te vinden. Er moet voor stempels bv naar een andere website genavigeerd worden waar een nieuw account nodig is - Grens geen-verzendkosten aan de hoge kant
Pluspunten
goederen zijn nog maar pas geleverd dus kwaliteit is moeilijk te beoordelen maar alles ziet er op er super uit
Pluspunten
Fijn dat je een jaarabonnement (premium) kunt kopen zonder dat je aan een doorlopend contract vastzit.
VerbeterpuntenDuidelijker omschrijven wat het abonnement inhoudt, ook in -zeg maar- Muggletaal.
Pluspunten
Meerdere malen wat besteld en altijd snel en keurig ontvangen
Pluspunten
-Snelle levering (had `m voor 16:00 besteld en de volgende dag al in huis) -Duidelijke beschrijving bij artikelen -Het opvragen van activatie codes voor de TB`s was erg eenvoudig en snel.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe naam was niet correct overgenomen op de stempel, maar dat had ik misschien nog beter kunnen aangeven. Echter, zodra de shop dit hoorde kreeg ik meteen een nieuw rubber toegestuurd. Erg nette afhandeling!