Pluspunten
Duidelijk afspraken rond levering.
VerbeterpuntenOm de stempel aan te maken, zou de online software wat stabieler moeten zijn.
Pluspunten
Mooie materialen, goede prijzen en snelle levering!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Prima service!!,Op woensdag 2 trackables besteld en de volgende dag al ontvangen. 1 van de trackables was verkeerd geleverd. De avond van ontvangst gelijk een mailtje gestuurd. Volgende ochtend al bericht over hoe retour en dat correcte tb toegestuurd zou worden. En inderdaad, volgende dag al de juiste toegestuurd gekregen. SUPER!! Bedankt nog Stephanie voor deze snelle reactie!
Verbeterpuntennog geen kunnen bedenken. Ga zo door in elk geval.
De verzendkosten zijn buiten proportie, dit roept vraagtekens op voor een eventuele toekomstige bestelling.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. De producten die uw besteld heeft, kunnen niet via envelop zending verstuurd worden. Vandaar dat er bijdrage gevraagd wordt voor een pakketzending. Wij proberen kleinere producten en bestellingen zoveel mogelijk per envelop te versturen met bijbehorende lagere verzendkosten. Ook vervallen de verzendkosten voor u vanaf €75,- Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de ideale shop
IK ZOU NOOIT MEER DPD NEMEN VOOR EEN LEVERING : geen korrekte afhandeling van de levering : chauffeur heeft aan een verkeerd adres geleverd (in afwezigheid van de bewoners heeft hij het pakket dan nog voor de deur gelaten !!!) en heeft dan zelf ondertekend met mijn naam op zijn aparaat ! ongeloooooooflijk ! de persoon waar het paket ist afgeleverd worden was gelukkig korrekt en heeft me de levering dan bij mij naar huis gebracht !
Hartelijk dank voor uw review en feedback. Wij verzenden heel veel pakketten met DPD en meestal gaat het prima. Wat bij u gebeurd is, kan echt niet door de beugel en we zullen dit dan ook opnemen met DPD. Onze excuses voor de problemen! We nemen nog even apart contact met u op over de opvolging. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering!
Suggestions
Lower price ;-)
Positif
précis, fiable, clair....
Pluspunten
Alles perfect geen opmerkingen
Positive
Great company and product. First ones arrived damaged, replacement sent out, no quibble. Definitely use again.