Pluspunten
Alles wat ik besteld heb netjes verpakt gekregen. Goede kwaliteit en een goede prijs.
Pluspunten
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag levering! Zeer duidelijke commmunicatie ivm status bestelling.
VerbeterpuntenMeer reclame maken want ik kende jullie schitterende webshop nog niet.
Pluspunten
al verschillende keren hier klant, telkens heel tevreden supersnelle service, alles prima in orde !
Pluspunten
Duidelijke website met voorraad indicatie, snelle levering (volgende dag), e-mail-bevestiging, bij betaling en -verzending, track & trace info, goed verpakt. Precies zoals de maatstaf voor alle webshops moet zijn. Compliment !
Pluspunten
Snelle en keurige levering.
Pluspunten
Alles perfect naar wens
Pluspunten
Snelle levering en MET de gevraagde of bestelde goederen .
Pluspunten
Snelle afhandeling en perfecte levering
Pluspunten
snelle reacktie bij bestelling en behulpzaam.
VerbeterpuntenInloggen als klant na geruime tijd kon ik even niet meer inloggen en moest er een nieuw wachtwoord aangevraagd worden.
Pluspunten
Erg handig, want alle spullen voor geocaching zijn niet altijd bij winkelen verkopen. Anders ik zoek jaren voor dit spullen.
VerbeterpuntenPaar spullen zit verstopt bij uw website, als ik dit spullen nodig heb. Bijvoorbeeld een stempel met mijn naam en datum. Gelukkig dat ik hem kon vinden en bestellen via je website.