Pluspunten
Ik had een vraag over een stempel en ik kreeg binnen 3 minuten reactie
VerbeterpuntenHet had ook 2 minuten kunnen zijn haha nee hoor, geintje :P
Pluspunten
Nette website, veelheid aan producten
Pluspunten
Alles wordt met zorg geleverd, en alle producten hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding, met een grote diversiteit. Betalingen werken allemaal via de primaire (veilige) betaalfuncties, en je wordt prima op de hoogte gehouden over je bestelling.
VerbeterpuntenSite werkt op mobiel niet altijd even goed, soms zijn dingen enigszins onoverzichtelijk en vind ik het menu niet even fijn werken, maar dat kan een persoonlijke kwestie zijn.
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt.
Pluspunten
Snelle nette levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
prima bedrijf. kreeg meteen via mail een vraag over de juistheid van het afleveradres
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, alles op voorraad en correct geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenDe site bied op mobiel erg veel kopjes en opties en reclames voordat je de producten ziet. Je moet dus ver naar beneden scrollen.
Pluspunten
Snel geleverd, prima site.
Pluspunten
goede service , snelle levering , online chat
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenGeleverd product (dames T-shirt) kwam niet overeen met getoonde afbeelding op de website. Het valt niet als een dames T-shirt, en is zeker niet getailleerd zoals op de afbeelding. Ook stond bij de beschrijving dat het T-shirt klein zou vallen, dus heb ik een maat groter besteld. Dat was duidelijk veel te groot. Beetje jammer allemaal. Verder keurig een e-mail ontvangen dat mijn bestelling verzonden was en ik later op de dag een track&trace code zou krijgen. Die kwam uiteindelijk niet, maar twee werkdagen later ontving ik hetzelfde bericht opnieuw. Die dag ontving ik dan eindelijk wel de track&trace code, maar toch een beetje zonde van de moeite die ik had gestoken in voor de zekerheid thuis zitten wachten op een pakketje dat dus niet kwam wanneer het verwacht werd...