Pluspunten
Prettige communicatie en er werd fijn meegedacht over de uitvoering!
Pluspunten
Correcte snelle levering, prima service!
Pluspunten
Correct, snel en betrouwbaar!
Pluspunten
Kwalitatief goede producten en redelijke prijzen. Overzichtelijke menu's.
VerbeterpuntenMobiele site kan beter, werkte vrij traag vwb het laden van pagina's met producten
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Ik kreeg een bericht dat iets niet goed was overgekomen bij de bestelling. Daarop gebeld. Ik werd erg netjes geadviseerd en er werd meegedacht over de bestelling. Top!
logboekjes zijn niet rechthoekig gesneden, wel scheef in de breedte
Hartelijk dank voor uw review. We hebben nog niet eerder gezien dat er een logboekje scheef is gesneden. Dat hoort natuurlijk niet. Kunt u even contact met ons opnemen, dan kijken we even hoe we het op kunnen lossen. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Snellere levering