Pluspunten
Pluspunten
Super snel binnen :)
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Ik zie heek veel menu's op jullie pagina. Ik ben altijd voor simpel, logisch en doeltreffend. Zodra je dubbel of driedubbel navigeert raakt de kijker verstrikt en zal het per ongeluk zijn weg vinden. Een goed gebouw heeft een duidelijke ingang en een duidelijke hoofdstructuur die je als vanzelf de weg stuurt. Zo zou een website ook gebouwd moeten zijn. Dat is mijn mening.
Pluspunten
Erg fijn voor geocaching, anders weet niet waar kan ik iets kopen.
VerbeterpuntenGraag vermelden, dat ze niet inbegrepen is. Anders ik betaal twee keer verzonden kosten.
Hartelijk dank voor uw review. Wat betreft uw opmerking: de battery pack van Garmin is alleen inbegrepen bij de Oregon 650 of 650t (of 750/750t). Dat staat ook bij deze modellen vermeldt als inbegrepen of optie. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenLichtgevend fosfor band... is het reflecterend of glow in the dark? Ik kan me niet voorstellen dat de tape echt licht geeft. Hoe lang dan? Hoe werkt het? Het klinkt wetenschappelijk onhaalbaar. Kunnen jullie het wellicht erbij melden? Ik mis in jullie assortiment sjablonen waardoor je letters op een te maken cache kan spuiten: "officicial geocaching gamepiece" of zoiets.
Hartelijk dank voor uw review. Wat betreft uw opmerking: het betreft materiaal waar een klein beetje witte fosfor in verwerkt is. Dat absorbeert licht en blijft een korte tijd 'nagloeien'. Hetzelfde materiaal wat ook in sommige horloge wijzers zit. Het sjabloon hebben we gehad, maar daar was erg weinig vraag naar. Wij kunnen zelf sablonen maken, dus als u een idee heeft, dan kunnen wij die voor u maken. Ik hoop u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl, Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Snelle levering Goede service
Pluspunten
Snelle levering Veel keuze Gebruiksvriendelijke website
VerbeterpuntenNvt