Pluspunten
heel goei communicatie als vraag is derect andwoordt
Verbeterpuntenopschrijven van artikel met ainder code is
Pluspunten
Snelheid in en correctheid van het leveren van de bestellingen
Pluspunten
Ik was verbaasd over de snelheid waarmee het pakje thuis bezorgd werd. Er moesten coins gegraveerd worden en een persoonlijke stempel gemaakt en toch kreeg ik het pakje na dagen al in de bus! Super!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig
Pluspunten
snel en goede levering.
Verbeterpuntenleverings en administratie kosten €2,95, terwijl op envelope €1,95 als porto zit 1 euro voor de administratie. dat doen ze in de winkel toch ook niet euro extra voor inpakken of afhandelen. beetje raar
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Wat betreft uw opmerking over de verzendkosten: wij hebben ervoor gekozen hiervoor een gemiddeld tarief aan te houden tot 200 gram. Het postNL tarief (is exclusief BTW) is niet het enige wat in deze kosten verwerkt zit. In de verzendkosten- en administratiekosten zijn diverse kosten verwerkt zoals portokosten, verpakkingskosten (envelop/doos), betalingskosten (Ideal/Paypal/Creditcard) administratie- en accountantskosten. Dit staat ook netjes uitgelegd op onze website. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Paar keer wat besteld, 1x was er wat mee maar dat werd meteen naar volle tevredenheid opgelost. Bestellingen worden altijd heel snel geleverd. Volgende bestelling zeker weer bij Geocachingshop!!
Pluspunten
Volgende keer komen die vast wel.... Ik had een verkeerde postcode ingevuld, daardoor de bestelling nog niet binnen.
VerbeterpuntenZijn er (nog) niet.
Hartelijk dank voor uw review. Een verkeerde postcode opgeven, is het inderdaad niet heel handig ;) We hebben de zending inmiddels retour ontvangen en deze is, op onze kosten, opnieuw verstuurd met de juiste postcode. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Snelle levertijd en zeer snel reactie op eventuele vragen.
verpakking van een van de producten was licht geschadigt, had opgemerkt moeten worden voor het inpakken
Pluspunten
overzichtelijke site snelle levering
Pluspunten
Steeds eersteklas afwerking van mijn bestellingen.