Daar jullie reclame maken met een Belgische website ( http://www.geocachingshop.be ) de verzending ook laten gebeuren van uit België zo dat de verzendingskosten minder zijn voor de Belgische klanten !!!!!
Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn een Nederlands bedrijf en hebben ons bedrijf en magazijn in Nederland. We kunnen dus niet vanuit België verzenden. Bovendien gaat de verzending sneller als we rechtstreeks vanuit ons magazijn versturen. De verzendkosten naar België zijn al gereduceerd t.o.v. de werkelijke kosten, maar zullen kijken of we hier in de toekomst nog iets aan kunnen doen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
- Snelle levering - Mogelijkheid persoonlijke TB te maken - Prijs
Verbeterpunten- 1 ding is minder leesbaar, spijtig dat dit op de afdruk wel goed leesbaar was
de maten vielen te klein uit als de mensen een trui bestelen geef dan een maat groter
Pluspunten
Nadat we via de chat contact hadden gehad, een geocoin besteld met eigen ontwerp afbeelding. Heel erg mooi geworden en super snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijk wanneer ik de bestelling kan verwachten
Pluspunten
Zeer snelle levering. Alles netjes verpakt en goede producten.
Pluspunten
- Leuk assortiment dat niet overal te koop is - Snelle levering - Vragen via chat worden snel en adequaat beantwoord
Verbeterpunten€ 2,95 verzendkosten voor het verzenden van een sticker in een envelop die gewoon in de brievenbus past!
Hartelijk dank voor uw review. Het is jammer dat u er zo over denkt en het totaal oordeel dus voor u onvoldoende is. De verzending van een envelop zending is bij ons namelijk een gemiddeld tarief (voor zendingen tot 200 gram). Daarnaast zijn de kosten voor de verzending niet alleen gebaseerd op de PostNL tarieven (welke overigens exclusief BTW zijn), maar daarnaast ook bv de verpakkingskosten (envelop/doos/etiketten), betalingskosten (Ideal/Paypal/Creditcard) administratie- en accountantskosten. Deze informatie kunt u ook lezen op onze website. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpunten/