Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site, Betaalbaar
Verbeterpunten-
Pluspunten
Chatten met een persoon voor inlichtingen, snel geleverd
duidelijker site
Hartelijk dank voor uw review. Ik begreep dat de instructie voor de verwerking van het product premium membership bij geocaching.com niet geheel duidelijk was. Dit is op verder telefonisch met u doorgesproken. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Nvt. Na een mail verzoek ivm lage waardering communicatie hier mijn antwoord er was geen communicatie bestelling ging digitaal. Volgens mij is de betekenis van Communicatie is het met elkaar in verbinding staan van mensen om te overleggen of berichten uit te wisselen. Bij communicatie zijn altijd ten minste twee partijen betrokk... In mijn geval of de bestelling dus eenzijdig en communicatie gering of niet. Ik hoop dat dit een antwoord geeft op uw verzoek. Mvg EdV
Hartelijk dank voor uw review. Kunt u aangeven waar het in de communicatie is is misgegaan? Wellicht kunnen we hier een en ander verbeteren. Bij voorbaat dank, Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
's ochtends travelbugsjes besteld en de volgende dag al in huis.
Pluspunten
Veel keus Beschrijving bij de munten Goed werkende linken
Pluspunten
Snelle service, groot aanbod.
Pluspunten
Alles was duidelijk, snel, overzichtelijk. Ik ben blij!
VerbeterpuntenKan ik obv deze bestelling niet bedenken
Pluspunten
Nette website, veel aanbod, zijn zelf ook geocachers
VerbeterpuntenOpeningstijden door de week graag tot 18:00
Pluspunten
Keurig volgens afspraak geleverd
Pluspunten
vlot geleverd
Pluspunten
2e bestelling hier. Alles dik in orde. Volgende keer weer.