Pluspunten
Super!! Zeer snelle en betrouwbare levering Sneller dan verwacht. Top producten.
VerbeterpuntenGeen, vooral doorgaan zoals je doet .
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Werkt goed
VerbeterpuntenDoor gaan
Pluspunten
Prima website, spullen volgende werkdag verstuurd en dag daarna binnen.
VerbeterpuntenGeen, alles liep prima.
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenWas nog al een gedoe met betalen via de bank. Kon in eerste instantie alleen met creditcard betalen.
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Betaling van uw premium gaat bij geocaching.com inderdaad alleen met creditcard (of paypal). Daarom hebben wij de optie om het via onze website kopen en daarbij de optie om uw eigen betaalmethode te kiezen (iDeal, overmaken, etc). Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben, Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Groot aanbod, duidelijk verwachtings management. Heldere communicatie.
Pluspunten
Top BV
Pluspunten
Alles is goed
Pluspunten
De ene dag besteld, de andere dag in huis! Wat wil je nog meer! Niks meer aan doen; houden zo!
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenVoor 22 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
Positive
My order arrived within the period specified and all well packaged.