Pluspunten
Zeer netjes en correct geholpen, ook als er vragen zijn krijg je altijd snel en netjes antwoord. Kortom; een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb wel erg op de website moeten zoeken voor ik vond wat ik zocht, (een 5000 gevonden caches con) maar eenmaal gevonden ging alles van een leijen dakje!
Verbeterpunten- niks
Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Jammer dat u lang heeft moeten zoeken. Wellicht heeft u de zoekfunctie gemist. Als u daar 5000 intypt, komt de coin set direct als eerste resultaat..... met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Supersnel en heel veel keuze
Pluspunten
kids waren er blij mee
Pluspunten
Snelle lever tijd
Pluspunten
Snelle levering en goed gereageerd op de bestelling waar ik het huisnr vergeten was in te vullen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik maakte een digitale blunder waardoor mijn wachtwoord niet meer werkte.... Resetten lukte niet omdat lezen veel te moeilijk bleek. Telefonisch contact zorgde er vervolgens voor dat ik die zelfde avond nog geholpen was! Grote klasse!!
Website voor mobiel beter maken
Pluspunten
Klantvriendelijk Kennis van zaken Interesse in de hobby Goede service
VerbeterpuntenPrijs van een aantal producten is aan de hoge kant
Pluspunten
Zeer snelle levertijd!
VerbeterpuntenEnkele zaken zoals waistpacks en echte geocacheconatainertjes mochten ietsje goedkoper. ;-) Maar het is nu zo.
Pluspunten
Duidelijk overzicht winkel