Pluspunten
Zoals altijd snelle levering, website duidelijk. Uitstekende webshop!
VerbeterpuntenGeen..., ga zo door!
Pluspunten
Volledig geautomatiseerd
Maat T-shirt bleek groter dan verwacht
Pluspunten
Spijtig genoeg was er de eerste keer een probleem met de treackingcode. Toch was dit zeer snel opgelost en werd er een nieuwe opgestuurd! De mensen die hier werken zijn zeer vriendelijk en hebben mij steeds goed verder geholpen,zowel telefonisch, via mail en in de live chat. Doordat dit een officiële verdeeler is had ik er alle vertrouwen in dat alles goed ging komen.
VerbeterpuntenGeen verb.punten hier ben altijd goed verder geholpen.
Pluspunten
Snellen verzending en een goede klantenservice
Pluspunten
Snel juiste product geleverd
VerbeterpuntenApart factuuradres opgegeven, stond keurig vermeld op de factuur die alsnog in het pakketje zat...
Hartelijk dank voor uw review. Facturen worden eigenlijk nooit apart verstuurd (omdat deze digitaal gaan). Als een ander aflever adres ingevoerd wordt, dan wordt het 1e adres standaard aangeduid als factuur adres. We laten de factuur wel weg uit de zending als er specifiek om gevraagd wordt. Als u de volgende keer dit aangeeft, dan zullen we dat zeker opvolgen. Mijn excuses dat het bij u anders is gelopen dan u gehoopt had. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Zeer snelle levertijd en goede en snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenHet zou makkelijk zijn om de te bestellen stempel ook op ware grootte te kunnen zien.
Pluspunten
Goed advies en binnen 24 uur geleverd
Pluspunten
Had alweer een half jaar geleden navraag gedaan bij een artikel welke niet (meer) op voorraad was. Er zou een nieuwe lijn geproduceerd worden. Ik kreeg recent heel netjes een bericht dat het artikel weer voorradig is. Goede communicatie via de e-mail na bestelling.Vlotte levering.