Pluspunten
Mooie 't shirts. Over vorige bestellingen had ik geen klachten.
VerbeterpuntenAls iemand een mail stuurt is het minste dat je kan doen hier een antwoord op geven.15 mei gestuurd, nog geen antwoord. Als er staat dat een artikel een levertijd van 1 dag heeft verwacht ik niet dat ik 7 dagen moet wachten!
Hartelijk dank voor uw review. Dit was inderdaad een foutje in de voorraad op onze website. We hebben dit inmiddels gecorrigeerd en er is inmiddels contact over de oplossing van uw zending. Ik hoop u hiermee voldoend geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Toen het product er eenmaal was (waar ik al een tijdje op aan het wachten was) kreeg ik keurig een mailtje dat het besteld kon worden. Daarna was het ook binnen een dag in huis.
Pluspunten
Duidelijk in de communicatie
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenOmschrijving van artikelen kan soms wat beter en uitgebreider. Bijvoorbeeld of er een logrol bij een bepaalde cache behuizing wordt meegeleverd.
Pluspunten
Snelle Levering en goede info over verzending
Pluspunten
Ik had een foutje gemaakt met de Geo code. Ik werd hier vlot op gewezen door een medewerker en mijn fout werd gelijk hersteld.
Pluspunten
snel geleverd, makkelijke site
Verbeterpuntende verpakking moet beter. Nu is de container beschadigd (deuken in het blik) bij het in de brievenbus doen door de postbode. Noppenfolie had dit voorkomen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. In overleg is aangeboden een nieuwe container te sturen. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl / Geodox-Outdoor.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie via de mail
VerbeterpuntenGeen verzendkosten betalen boven bv de €50
Pluspunten
De chat hielp
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Denkt mee en voert niet volgzaam een opdracht uit die klaarblijkelijk niet volledig is ingevuld
VerbeterpuntenNog steeds geen!
Pluspunten
Mijn eerste bestelling gedaan en deze is goed en snel geleverd, dus mijn eerste kennismaking is een dikke 10 Goed op de hoogte gehouden op het verloop van bestellen en leveren.
Pluspunten
Groot, leuk en intetessant assortiment. Prima prijzen. Duidelijke website. Snelle levering.
VerbeterpuntenVlaggen of vlaggetjes als tb. Wij zouden graag zo'n soort tb willen hangen aan ons strandtentje of windscherm. Lijkt ons leuk als medecachers ons zo weten te vinden.